Pe aceiasi tema

Ziua directoare de grădiniță, noaptea ho ho ho! Ce a pățit când a aflat inspectoratul? „Așa își finanțează viața de lux!”

Într-o comunitate locală din Rusia, o directoare de grădiniță a fost suspendată din funcție după ce a fost descoperit că avea un “al doilea job” în industria videochat-ului pentru adulți. Anastasia Krasilnikova, în vârstă de 29 de ani, care era șefa interimară a unei grădinițe de stat din orașul siberian Krasnoyarsk, a stârnit revolta părinților după ce au aflat despre această activitate clandestină.

Motivele pentru demiterea ei au fost multiple. Inițial, părinții și foștii angajați ai grădiniței au exercitat presiuni pentru concedierea ei de la locul de muncă, susținând că i-a concediat pe nedrept. De asemenea, au făcut reclamații cu privire la comportamentul ei considerat “indecent”. Directoarea era cunoscută pentru modul de viață luxos, conducând o mașină Mercedes de ultimă generație și având mobilier de lux în biroul său.

Cu toate acestea, ultima picătură care a dus la declanșarea scandalului a fost dezvăluirea că avea un al doilea loc de muncă ca model de videochat pe internet în timp ce figura oficial ca șef adjunct al grădiniței. Procurorii din regiunea siberiană au deschis o anchetă cu privire la presupusa “îndeplinire necorespunzătoare a sarcinilor de serviciu”.

Scandalul a dus la reacții mixte din partea părinților. Unii au cerut concedierea ei, acuzând-o de nerespectarea îndatoririlor de serviciu și punând sub semnul întrebării caracterul ei moral. În schimb, alții au susținut-o și au declarat că activitatea ei de pe internet nu a interferat cu poziția ei de conducere la grădiniță.

„Dacă face asta după muncă și nu interferează cu relația ei cu copiii, atunci, pentru numele lui Dumnezeu… lăsați-o să facă ce vrea”, a declarat o mămică pe nume Olga.

„Aceasta este viața ei personală. La locul de muncă, principalul lucru este că își face treaba, iar ceea ce face acasă nu este atât de important câtă vreme nu este ilegal”, este de părere o altă femeie, pe nume Maria.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie