Pe aceiasi tema

Yoannes hărțuit de admiratoare, după despărțirea de Narcisa Moisa!

Nici bine nu s-a despărțit de Narcisa, că Yoannes s-a trezit cu căsuța de mesaje private plină! El a făcut o postare prin care își anunță fanele că nu se „aruncă” atât de ușor în brațele unei alte fete.

Yoannes, asaltat de fane!

Ori se dă mare, ori își caută domniță! Yoannes s-a plâns pe Instagram că prea multe fane au sărit pe el, și le cere să nu îi mai scrie, pentru că nu vrea să itnre așa repede într-o nouă relație! Cunoscut pentru faptul că își înșeală partenerele de viață, motiv pentru care a fost părăsit de Narcisa Moisa, se pare că acest aspect nu le-a deranjat pe eventualele doritoare.

„Alo, fetele, vă rog frumos să nu îmi mai scrieți, cel puțin momentan. Chiar dacă am ales amândoi, eu și Narcisa, să luăm o pauză, asta nu înseamnă că mă arunc în brațele oricui așa repede. Lăsați-mă să respir…măcar o săptămână”, a scris Yoannes pe Instagram.

Yoannes, certuri interminabile cu Narcisa Moisa

Yoannes răsuflă ușurat! El susține că se certa încontinuu cu Narcisa și că nu știe dacă i-ar mai da o șansă!

„Începând de astăzi, Narcisa și Yoannes nu mai formează un cuplu. De ce? Consider că avem nevoie de o pauză mai lungă, mai mică sau definitivă, ca să ne putem da seama dacă mai simțim ceva cu adevărat unul pentru celălalt. De câteva zile, ne certăm non-stop”, a scris artistul pe Instagram.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie