Pe aceiasi tema

Vloggerița neepilată, luată la mișto de stand-upperul Andrei Ciobanu, autorul romanului „Suge-o, Ramona!”

Andrei Ciobanu, autorul celebrei cărți „Suge-o, Ramona”, a luat-o la mișto pe vloggerița Alexandra Myth, care s-a afișat neepilată pe picioare de două luni! Comediantul a postat o imagine pe contul său de socializare, în care apare cu picioarele epilate, așezat exact în aceeași poziție ca Alexandra Myth, reproducând mesajul transmis de vloggeriță, cu mici modificări.

Alexandra Myth vrea să-și accepte corpul așa cum este!

Alexandra Myth a decis să posteze o fotografie pe contul său de socializare, în care apare neepilată pe picioare de două luni. Vloggerița a mărturisit că a ales să renunțe la epilat pentru că vrea să își accepte corpul așa cum este și să promoveze ideea de a fi naturală. Însă, imaginea a stârnit controverse în mediul online, iar Andrei Ciobanu nu a putut să nu reacționeze la gestul ei.

Comediantul a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare cu picioarele epilate, așezat exact în aceeași poziție ca Alexandra Myth și reproducând chiar și mesajul transmis de vloggeriță. Cu toate acestea, el a adăugat câteva modificări ironice, care nu au fost pe placul fanilor Alexandrei Myth.

„Este prima oară în viaţă mea de adult când mă simt liberă din toate punctele de vedere. Nu m-am epilat de la sfârşitul lunii septembrie. Astfel pentru prima oară în 16 ani de când mă epilez «că aşa trebe», «că aşa se face» că doar aşa «e sexy» aleg să fiu femeie liberă. Liberă de tot ce înseamnă constragerile societăţii. Nu dau nicio alună pe ceea ce gândeşte nimeni despre mine. Sunt încrezătoare în mine. Mă cunosc cel mai bine. Mă iubesc. Am o viziune. Vreau să mă ajut pe mine să fiu un om mai bun şi să-i ajut pe alţii să devină o versiune mai bună a lor. Pentru asta îţi trebuie acceptare, toleranţă, empatie şi iubire din plin. Recunoştinţă pentru tot ce am!“, a fost mesajul tinerei.

Andrei Ciobanu, ironic

Scandalul a luat amploare în mediul online, iar fanii ambilor artiști s-au luat la harță pe rețelele de socializare. Unii susțin că gestul lui Andrei Ciobanu a fost unul lipsit de respect, în timp ce alții apreciază că el a dovedit un simț al umorului deosebit și a reușit să ia la mișto situația. Cert este că această dispută nu va fi ușor uitată de către fanii ambilor artiști!

„Este prima oară în viața mea de adult când mă simt liber din toate punctele de vedere. M-am epilat la începutul lunii decembrie, astfel pentru prima oară în 29 ani de când nu mă epilez „că așa trebe” „că așa se face” că doar așa „e sexy” aleg să fiu un bărbat liber. Liber de tot ce înseamnă constrângerile societății. Nu dau nicio alună pe ceea ce gândește nimeni despre mine și de-aia postez pe Facebook poza asta, că nu-mi pasă deloc de ce zice lumea.

Sub nicio formă nu e vorba de nevoia mea acută de atenție sau de faptul că-mi doresc followeri pe toate platformele sociale, ale căror link-uri le pun la fiecare postare de-a mea, fără să fac ceva anume (gen content) ca să-i obțin. Fac asta fiindcă efectiv nu îmi pasă de ce cred ceilalți despre mine și dacă tot sunteți aici, puteți să mă și urmăriți că sunt super fun și creativ și minunat.

P.S. Vă anunț pe calea asta că m-am ras și la subraț P.P.S. Oamenii care nu sunt de acord cu mine, au mintea îngustă și nu vor să îmbrățiseze viitorul”, a scris Andrei Ciobanu.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie