Pe aceiasi tema

Vladimir Putin face anunțul momentului cu ocazia Zilei de 8 martie! Ce le transmite liderul de la Kremlin tuturor femeilor?

Cu ocazia celei de-a 8-a zi a lunii martie, președintele rus Vladimir Putin a făcut un gest inedit și a ținut să transmită un mesaj special femeilor! În ciuda conflictului tensionant cu Ucraina, Putin și-a făcut timp pentru a-și arăta respectul față de femeile din țara sa.

Mesajul lui Putin de 8 martie!

În cadrul unui anunț național, liderul de la Kremlin a felicitat femeile ruse și a subliniat că în Rusia această zi este sărbătorită cu multă atenție de către toți bărbații din țară.

„O atitudine umilă, respectuoasă față de femeie, față de maternitate este o valoare absolută pentru noi, transmisă din generație în generație.”, a spus Vladimir Putin, în urmă cu puțin timp, într-un video înregistrat.

Ce înseamnă sistemul Oculus lansat de Rusia

În urmă cu puțin timp, Rusia a lansat sistemul Oculus, o metodă de monitorizare a internetului, care detectează conținutul considerat „interzis”, inclusiv meme-uri anti-Putin.

„Sistemul recunoaște imagini și simboluri, scene și acțiuni ilegale și analizează textul din fotografii și videoclipuri. Un astfel de conținut trebuie găsit și blocat înainte de a se răspândi pe scară largă în mediul online.”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei care l-a creat.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie