Pe aceiasi tema

Vlad Miriță, un suflet nobil! Dă gratis produse din carne celor care au pensii foarte mici!

După ce Marinela Chelaru s-a plâns de pensia cu care abia se mai poate întreține, Vlad Miriță a decis să îi ajute pe cei aflați în mare nevoie!

Marinela Chelaru o duce greu!

În vârstă de 62 de ani, îndrăgita actriță din grupul Vouă o duce foarte greu, la fel ca milioane de români. Ea abia se descurcă cu banii, însă reușește să rămână optimistă grație umorului în slujba căruia și-a dedicat întreaga viață. Vedeta o duce greu, pentru că a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, în care i-a fost înlocuită arteră cu o venă de la mână. Ea are de făcut o alegere dificilă, între viață, mâncare. pastile și utilități. Pentru toate acestea, Marinela Chelaru trebuie să se descurce cu doar 1400 de lei!

”Am o pensie de 1.400 de lei, din care 600 de lei dau pe medicamente, după operația suferită la inimă. Din ce să trăiești? Pensionarii mor de foame! Toată ziua pândesc în magazine mâncarea la preț redus.

Eu caut pliante cu mâncare la preț redus. Îmi trimit soțul acolo unde aflu că în acea zi se vinde ceva la promoție, am ajuns să mâncăm doar de la reducere, ca să avem bani de lumină și de medicamente”, ne-a declarat Marinela Chelaru.”

Tenorul-fermier Vlad Miriță sare în ajutorul artiștilor cu pensii foarte mici: „Le voi dărui pachete cu produse din carne!”

Impresionat de situația delicată în care se află tot mai mulți artiști pensionari din România, Vlad Miriță intenționează ca, de anul viitor, să le vină în ajutor:

”Voi încerca să îi ajut pe cei care au pensii foarte mici, le voi dărui pachete cu produse din carne, dar voi dona și unui azil de bătrâni”, ne-a declarat Vlad Miriță, care deține o fermă de păsări și de animale, lângă Târgoviște, iar de doi ani vinde carne de porc, pui și curcan.

Deși s-au scumpit furajele și curentul, Miriță dorește să le ofere celor cu pensii mici șansa de a trece ziua cu stomacul plin!

”Se scumpesc foarte mult furajele, energia electrică, motorina, așa că, pentru a putea continua, ne vedem nevoiți să creștem și noi prețul cu 10-15%, la unele produse din carne. Se apropie Crăciunul, avem deja 7 porci, de peste 100 de kilograme, pe care îi vor cumpăra clienții, unii sunt rezervați din timp.

Un porc de 100 de kilograme ajunge anul acesta la aproape 3.000 de lei. Noroc că i-am hrănit doar cu furaje cumpărate la preț vechi, altfel ar fi ajuns la prețuri mai mari. Toate produsele noastre se vând și online, pe site-ul nostru, Moșia Chindia”.

Vlad Miriță are și clienți vedete

”Marcel Pavel este clientul principal. El cumpără mereu un porc întreg de Mangalița, de 100 de kilograme, de obicei lua pentru Crăciun, sper să cumpere și în acest an.

Printre cei care-mi bat la ușă pentru carne proaspătă și ouă se mai numără alte soliste care au reprezentat România la Eurovision, este vorba despre Monica Anghel, Luminița Anghel și Nico. Paula Seling a devenit între timp vegană, că și ea ar fi luat tot de la noi”, ne-a mai declarat Vlad Miriță.

Aceasta este pagina unde îi puteți da mesaj lui Vlad Miriță!

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie