Pe aceiasi tema

Vlad Gherman s-a săturat să fie burlac! Când o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu?

Vlad Gherman formează un cuplu de mai multă vreme cu Oana Moșneagu. Actorul abia așteaptă să o ceară în căsătorie, însă vrea ca momentul să fie unul special, așa că îl pune la punct în cele mai mici detalii!

Cum vrea Vlad Gherman să o dea pe spate pe Oana Moșneagu?

El nu vrea să fie un moment spontan, declarând că „ în general e planificat. O am și eu planificată, trebuie să se alinieze astrele și se va întâmpla.”, a declarat actorul

Oana Moșneagu a declarat că „E frumos să-l las pe el să își facă treaba, să gândească el momentul. Faptul că eu vreau să fie cu artificii, pe un vas, undeva, la lumina lunii, cu o girafă…glumesc, era deja un scenariu absurd! Și sincer, cererea în sine nu e cel mai important moment, miza e ce se întâmplă apoi, toată căsnicia. Cererea e un moment mai mult sau mai puțin reușit, după care vine partea grea.”

Ce se întâmplă dacă cei doi trebuie să divorțeze?

Oana Moșneagu nu se teme de divorț! „Doamne ferește, un act cum se face, se și desface! Nu trebuie să stai numai pentru că ai un act, pentru că nu suntem pe vremuri. Când nu mai ești fericit și ai făcut tot ce ai putut, îți cam iei zborul.”

Vlad Gherman a aprobat-o și el: „Sunt total de-acord și e o chestie pe care noi am discutat-o, chiar dacă eu sunt mai fantezist, trăiam în basmul ăla că odată ce te iei, rămâi toată viața, nimeni nu și-ar dori să stea într-o relație în care să nu fie fericit.”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie