Pe aceiasi tema

Victor Angelescu: „Pentru mine, FCSB e Steaua! Nu mi se pare normal să promoveze echipa Armatei, n-ar trebui să existe”

Victor Angelescu, acționar al Rapidului, susține că pentru el FCSB este Steaua. Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a stabilit pentru data de 16 martie următorul termen pentru atribuirea palmaresului, disputat de CSA Steaua și FCSB. Victor Angelescu este de partea FCSB-ului în acest conflict.

Victor Angelescu: „Eu le spun Steaua celor de la FCSB”

„Daniel Niculae, cei din club, îi zic FCSB. Eu, recunosc, îi spun Steaua. Eu așa îi percep pe cei din Liga 1, ca fiind Steaua.

Eu nu cred că un club al Armatei poate intra în prima ligă în anul 2023 sau 2024. Atunci ar trebui să ne mutăm toți mai la… trebuie să respectăm istoria, știm de unde pleacă, dar n-ar trebui să mai existe cluburi departamentale.

Rămân în fotbal și dacă promovează, ce să fac? Nu am treabă cu Steaua, eu sunt la Rapid, dar nu mi se pare normal. Nu m-am gândit cum le voi spune celor de la FCSB dacă promovează echipa Armatei, probabil atunci vor fi Steaua și FCSB.

Din punctul meu de vedere ar fi trebuie să existe o singură Steaua, un singur Dinamo, o singură Craiova”, a spus Victor Angelescu la „Fotbal Club”.

Una e Armata şi altceva e cu Gigi Becali, un investitor privat. Deşi sunt orgolii foarte mari, eu le-aş sugera să se împace. Eu cred că moral, nu legal, Steaua adevărată e FCSB, deşi sunt rapidist. O spun, moral aşa este. Ce s-a întâmplat la acea tranzacţie, s-a dovedit probabil în instanţă că Steaua este cea a Armatei. Dar moral aşa ar trebui. Sunt şanse foarte mici să se împace, pentru că ştim cu toţii de când se ceartă. Dar ideal pentru fotbalul românesc ar fi fost să existe o singură Steaua şi să fie în Liga 1.”, a mai spus patronul Rapidului.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie