Pe aceiasi tema

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, cu gândul la „bărbatul perfect” din Liga 1: „E cel mai plătitor”

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, și-a ales „bărbatul perfect” din Liga 1, iar el este considerat și cel mai plătitor. Despre cine este vorba? Nimeni altul decât Cristi Borcea, soțul Valentinei Pelinel și fost acționar la Dinamo.

Vica nu s-ar combina cu un sărăntoc!

Într-un interviu acordat emisiunii Teo Show de la Kanal D, Vica a mărturisit că nu s-a combinat niciodată cu un bărbat sărac și că gusturile sale nici nu s-au schimbat. Ea îl vede pe Cristi Borcea ca fiind un „bun plătitor” și consideră că un bărbat își arată iubirea față de parteneră atunci când bagă mâna în buzunar.

„Borcea! Este cel mai plătitor din ce am citit eu în presă. Bărbatul asta trebuie să facă, despre ce vorbim? Dacă nu te iubește, nici nu bagă mâna în buzunar. Cum să te facă fericită unul care nu… Eu glumesc foarte mult, dar printre glumele astea este și mult adevăr. Un bărbat care nu poate să-și ofere o viață decentă lui, el nu poate să fie fericit și nu te poate face fericită, pentru că el e stresat că nu produce. Cum te poate fericită dacă el cu el nu este bine? Un bărbat care nu produce este un bărbat nefericit”.

Fosta dansatoare de la Melody, bărbați celebri

Fosta dansatoare de la Melody, obișnuită cu multe cadouri scumpe și cu atenția bărbaților, l-a cunoscut pe Victor Pițurcă în același club în care a dansat. Deși era o diferență de vârstă de 19 ani între ei, Vica nu a fost deranjată și nici de faptul că Pițurcă era căsătorit. Au trăit o intensă poveste de iubire timp de 16 ani, iar cu Victor Pițurcă are un băiat, Edan. Ion Iliescu, Năstase, Viorel Cataramă, Călin Popescu-Tăriceanu, dar și Gigi Becali frecventau clubul în care Vica Blochina era dansatoare.

„Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, a dezvăluit Vica Blochina.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie