Pe aceiasi tema

Un fost jucător de la CFR Cluj, călcat de tren!

Doliu în lumea fotbalului! Un cunoscut mijlocaș spaniol s-a stins din viață după ce a fost sfârtecat de tren. Fostul jucător de la CFR Cluj avea doar 32 de ani.

A murit Pelayo Novo Garcia!

O veste cutremurătoare a șocat miercuri lumea fotbalului. Pelayo Novo Garcia a decedat în urma unui accident sfâșietor undeva în Oviedo.

Regretatul sportiv a fost legitimat la CFR Cluj în perioada iunie – august 2017. Oficialii CFR-ului au scris un comunicat.

Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a lui Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei noastre în 2017, la numai 32 de ani.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, se arată într-un comunicat al CFR Cluj, postat pe rețelele de socializare.

Cine a fost Pelayo Novo Garcia

Pelayo Novo Garcia, retras din activitatea de fotbalist, a fost al Fundaţiei Real Oviedo şi membru al consiliului de administraţie al federaţiei de tenis din Austria.

Spaniolul era paralizat din martie 2018 după ce a căzut de la etajul trei al hotelului în care era cazată echipa Albacete.

Omul se adaptează condițiilor în care trăiește. Este logic că durează până se întâmplă acest lucru, pentru că există momente când nu te simți așa de bine. Am reușit să trec peste accidentul avut și acum sunt fericit.”, spunea fostul mijlocaș spaniol.

Chiar dacă a fost legitimat la clubul din Gruia, spaniolul în vârstă de 30 de ani nu a jucat pentru CFR.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie