Pe aceiasi tema

Trebuie să fii bogată ca să pui mâna pe un prinț? Se pare că da, în cazul lui Meghan Markle!

Meghan Markle era o femeie de succes, cunoscută în SUA și înainte de a-l prinde în vraja ei pe prințul Harry! Pe lângă faptul că era o actriță cunoscută în SUA, ea avea și o avere însemnată! Conturile lor sunt burdușite cu mai multe milioane de dolari!

Meghan Markle, foarte bine plătită la Holywood!

Înainte de mariajul care a pus toate ziarele pe jar, Meghan Markle a jucat în filme și seriale celebre de televiziune, precum „CSI: Miami“ sau „90210“. Serialul pentru care a devenit o stea se numește „Suits“ (Costume). Acesta a avut opt sezoane și poate fi găsit pe Netflix. Meghan Markle o duce bine, câștigând sume importante de bani mulțumită contractelor de publicitate.

Înainte de marea căsătorie cu prințul Harry, Meghan Markle avea o avere de nu mai puțin de 5 milioane de dolari. Fiecare episod din Suits i-a băgat celebrei actrițe câte 50.000 de dolari în cont.

Pentru rolul din „Remember Me“, Meghan a primit 175.000 dolari, pentru  „The Candidate“ 161.000 dolari, iar pentru „The Boys and Girls Guide to Getting Down“, a primit 145.000 dolari.

Meghan Markle, tensiune în familie?

Deși era obișnuită cu lumina reflectoarelor, tabloidele britanice cărora le place să sfâșie orice vedetă au pus ochii și pe celebrul cuplu regal. Ea a fost hărțuită de nenumărate ori de paparazzii, care i-au căutat nod în papură la fiecare pas! Din această cauză, ea s-a mutat peste Ocean, alături de Harry, în anul 2020.

Pentru că robinetul regal a fost tăiat odată cu mutarea în SUA, cei doi au început să profite de faimă și să facă un serial autobiografic „Meghan & Harry“, difuzat de Netflix, care se bucură de un succes uriaș. Netflix le-a băgat în conturi Ducilor de Sussex nu mai puțin de 100 de milioane de dolari!

Mai mult, cartea autobiografică a prințului Harry, „Spare” (ro: „Rezerva”), în care a făcut mai multe dezvăluri șocante despre familia regală, dar și dubioase, inclusiv despre penisul său, i-a adus și ea mai multe milioane de dolari. El a încheiat un contract pentru patru cărți, pentru care va primi nu mai puțin de 35 milioane de dolari.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie