Pe aceiasi tema

Tom Brady s-a retras din nou! De această dată, definitiv!

Tom Brady, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal american, și-a anunțat din nou retragerea!

Ajuns la 45 de ani, Tom Brady simte că și-a descărcat complet bateriile și a anunțat că își va pune ghetele în cui.

“Mă retrag. Definitiv. Ştiu că data trecută procesul a fost destul de sonor, aşa că în această dimineaţă, când m-am trezit, m-am gândit doar să apăs pe butonul de înregistrare şi să vă anunţ. Nu o voi lungi prea mult. Ai parte de o singură încercare de retragere superemoţionantă, iar eu am folosit-o pe a mea anul trecut, aşa că vă mulţumesc mult fiecăruia pentru susţinere” a spus Brady pe Instagram.

Cine e Tom Brady?

Tom Brady, a fost primul ”quarterback” (conducător de joc) care a depăşit bariera de 100.000 de yarzi din pase în NFL. El şi-a început cariera în NFL în anul 2000 şi a jucat timp de 20 de sezoane la New England Patriots. Au urmat trei sezoane la Tampa Bay Buccaneers. Are în palmares şapte trofee Super Bowl, fiind numit de cinci ori MVP al Super Bowl şi de trei ori MVP al NFL.

Tom Brady și-a mai anunțat retragerea acum un an, dar a revenit după 40 de zile. Acest lucru avea să-l coste scump, pentru că fotomodelul Gisel Bundchen a divorțat de el după 13 ani de căsnicie, tocmai din cauza acestui motiv. Ea ar fi dorit ca Tom să nu își mai pună sănătatea în pericol și să petreacă mai mult timp cu ea și copiii.

Cu Gisele are doi copii: Benjamin Rein (născut în decembrie 2009) şi Vivian Lake (născută în decembrie 2012). Brady mai are un fiu, John (născut în 2007), dintre-o relație cu Bridget Moynahan.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie