Folosind acest site, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate și Termenii de Utilizare.
Accept

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
Citeste si Tocăniță de legume cu afumătură
Distribuie
Font ResizerAa

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

Font ResizerAa
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Femeiadeastazi.ro > Articole > Medical > Tocăniță de legume cu afumătură
Medical

Tocăniță de legume cu afumătură

Andreea Burghelea
Ultimul update: 2023/10/18 at 3:02 AM
Andreea Burghelea Published October 18, 2023
Distribuie
2 Min Read
Distribuie

Tocănița de legume cu afumătură este o mâncare delicioasă și sățioasă, perfectă pentru sezonul rece.

Iată cum poți să prepari o tocăniță de legume cu afumătură:

Ingrediente:

  • 200 g de afumătură (ex. șuncă sau costiță afumată), tăiată cubulețe
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui sau untură
  • 1 ceapă, tocată mărunt
  • 2 morcovi, tăiați rondele sau cubulețe
  • 2 cartofi, tăiați cubulețe
  • 2 ardei grași, tăiați cubulețe
  • 2 roșii proaspete sau 1 cană de roșii tăiate cubulețe
  • 1 cană de supă de legume sau apă
  • 1 linguriță de boia dulce sau iute (opțional)
  • Sare și piper după gust
  • Frunze proaspete de pătrunjel sau mărar pentru garnitură (opțional)

Instrucțiuni:

  1. Într-o oală sau tigaie cu pereți înalți, încălzește uleiul sau untura la foc mediu.
  2. Adaugă bucățile de afumătură și prăjește-le până devin aurii și eliberează aroma lor. Poate fi necesar să scurgi excesul de grăsime, în funcție de cât de grasă este afumătura.
  3. Adaugă ceapa tocată și călește-o până devine moale și transparentă.
  4. Adaugă morcovii, cartofii și ardeii și călește-i timp de câteva minute, amestecând din când în când.
  5. Adaugă roșiile tăiate sau cubulețele de roșii și amestecă-le cu celelalte legume.
  6. Toarnă supa de legume sau apa peste legume, adaugă boiaua de ardei, sare și piper după gust. Dacă folosești afumătură foarte sărată, fii atentă la cantitatea de sare adăugată.
  7. Acoperă oala cu un capac și las-o să fiarbă la foc mic până când legumele sunt moi, ceea ce ar putea dura aproximativ 20-30 de minute.
  8. Gustă și ajustează condimentele dacă este necesar.
  9. Servește tocănița caldă, garnisită cu frunze proaspete de pătrunjel sau mărar.

Această tocăniță de legume cu afumătură este o mâncare tradițională și sățioasă, perfectă pentru a te încălzi în zilele mai reci. Poți să o servești cu o felie de pâine proaspătă sau cu murături pentru o experiență autentică.

Este posibil sa iti placa

Revoluție în Sănătate. Se schimbă modul în care pacienții interacționează cu medicii

Rucsacul pentru sport și activități extrașcolare: ce trebuie să conțină pentru confortul copilului?

Importanța somnului pentru sănătatea fizică și mentală

Glutathione Lipozomal – secretul sănătății celulare și scutul tău hepatic

Top 8 tipuri de exerciții cu kettlebell pentru întregul corp

Andreea Burghelea October 18, 2023 October 18, 2023
Distribuie Articol
Facebook Twitter Email Print
Articol Precedent Supă cremă de mazăre
Urmatorul Articol Pacienții din România își întrerup tratamentul pentru că CNAS nu plătește programele de sănătate

Femeiadeastazi.ro

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina

Despre

Femeiadeastazi este conceput ca un portal de știri și resurse dedicate femeilor moderne, oferind o gamă largă de subiecte, de la sănătate, frumusețe și modă, până la carieră, relații și parenting.

© 2023 Femeiadeastazi un website din familia Publyo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?