Pe aceiasi tema

Ținute excentrice și sâni goi la Săptămâna Modei de la Paris. Sora lui Miley Cyrus nu a purtat sutien!

Săptămâna Modei de la Paris a avut parte de vedete care au purtat ținute extravagante, printre care și unele care nu lasă loc de intrepretări! Noah Cyrus, sora celebrei cântărețe Miley Cyrus, pare să fie la fel de lipsită de inhibiții! Ea a purtat o rochie neagră cu un decolteu foarte mare, concepută de Stephane Rolland, acompaniat de un lanț uriaș care îi acoperea nurii.

Taylor Russell, apariție provocatoare

Actrița canadiană Taylor Russell (28 de ani) a lăsat totul la vedere, purtând o maletă transparentă, o haină de piele și o fustă de blană.

Doja Cat a șocat din nou!

După ce a fost îmbrăcată din cap până în picioare în roșu, Doja Cat s-a deghizat în bărbat. Ținuta și machiajul ei sunt inspirate din Salvador Dali. Doja Cat a purtat un costum maro cu dungi albe. Din gene false și-a făcut sprâncene, mustață și barbă, aluzie la criticile primite pentru faptul că nu și-a pus gene la evenimentul anterior.

„Dacă genele sunt ceea ce vă doriți, atunci de gene veți avea parte. Ne vedem la Viktor & Rolf”.

În legătură cu noul ei look, Doja a declarat pentru Nylon că: „Cu câteva zile în urmă, am fost la Schiaparelli, iar oamenii au fost dezamăgiți că nu mi-am pus gene false. Am lucrat cu unul dintre cei mai mari artiști de machiaj ai tuturor timpurilor, Pat McGrath, așa că astăzi mi-am pus și gene. Sper că oamenii sunt mulțumiți acu, Vreau doar să-i fac fericiți.”

Kylie Jenner, decolteu generos

Kylie Jenner (25 de ani) a purtat o ținută foarte decoltată, fără mâneci, cu un corset albastru care abia i-a acoperit bustul generos. Talia sa de viespe a fost scoasă în evidență de o fustă neagră și mulată.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie