Pe aceiasi tema

Theo Rose, viitoare mămică, iritată de Anghel Damian!

Theo Rose va deveni în curând mamă! Aflată pentru prima dată în această postură, ea reușește să combine viața de mămică cu proiectele muzicale pe care le are atât ea, cât și Anghel Damian.

Theo Rose, relație pe repede înainte!

Deși au trecut doar câteva luni de relație, ei și-au pus pirostriile rapid și au trecut la treabă! Deși trebuie să aibă mare grijă de ea, îli găsește timp și pentru relaxare. Anghel lucrează la scenariul la un serial nou, lucru care pare să o irite puțin. El stă toată ziua cu ochii în laptop, și din această cauză nu poate ieși afară!

„Mă gândesc la viața mea și la bărbatul meu, care de câteva zile nu scoate ochii din laptop că mai scrie un serial și nu pot să plec de acasă din cauza lui. (…) Și la Sashi bebe (n.r. mă gândesc)”, le-a spus Theo Rose fanilor de pe Instagram.

Theo Rose nu crede în superstiții!

Deși nu s-au căsătorit încă, ei plănuiesc nunta chiar înaintea botezului!

„Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, spunea artista într-o emisiune, în urmă cu puțin timp.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie