Pe aceiasi tema

Speak, deranjat de misoginii de pe Internet!

Speak nu s-a putut abține! El a fost foarte supărat din cauza comentariilor jignitoare pe care utilizatorii rețelelor sociale le scriu la pozele cu femei. El susține că anonimintatea este cea care îi face pe unii să posteze astfel de comentarii.

Speak, deranjat de misogini!

După un comentariu al unui internaut, care a scris la o poză a Ștefaniei că este „cam grăsuță”, artistul a răbufnit! Pentru a-i da o lecție, Speak i-a preluat comentariu și l-a postat pe Instagram, adăugând un comentariu dezaprobator!

”Ce s-ar fi întâmlat dacă aș fi făcut eu, sau altă persoană publică, acest comentariu? Păi cum facem? Până la urmă fiecare zice ce vrea? Sau doar nepoții pe care nu îi urmărește nimeni? Sau ne ascundem toți în spatele acestui politically correct când vrem să ardem pe cineva?”, a scris Speak pe Instagram.

Speak și Ștefania, neplăceri în Vietnam

Speak și Ștefania au vrut să încerce experiențe noi, astfel că au vizitat Vietnamul. Când au văzut haosul din trafic și aglomerația de acolo, li s-a făcut dor de țară!

„Noi nu prea avem cum să trecem strada. Nu e niciun semn de circulație, de nimic. Încercăm, dar…Care se încumetă? Aici nu e pauză. Mie îmi e frică!”, a mai spus Speak.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie