Pe aceiasi tema

Soția lui Iftimoaie, mândră de bătaia lui Ionuț cu Alin Chirilă la Survivor 2023: „El a dat dovadă de autocontrol!”

Maria Iftimoaie, soția luptătorului Ionuț Iftimoaie, a fost foarte mândră după ce soțul ei s-a bătut cu Alin Chirilă la Survivor România 2023. Maria este unul dintre cei mai mari susținători ai lui Ionuț la Survivor și nu ratează nicio ediție difuzată pe Pro TV.

Proba care l-a pus pe jar pe Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie, fostul luptător de K1, era gata să sară la bătaie într-un joc pentru recompensă! În timpul probei, Iftimoaie trebuia să ajungă la un covor pe care să pună o pernă de culoare roșie, dar a fost oprit de Alin Chirilă, practicant de MMA, care l-a prins cu un procedeu interzis chiar la Survivor! Iftimoaie aproape a înebunit, iar concursul a fost încheiat rapid de moderatorul Dan Pavel, din cauză că situația risca să degenereze!

„Dacă mai faci odată asta, îți f** un pumn și te ia dracu”, a tunat Ionuț Iftimoaie, lui Alin Chirilă. „Hai mă, lovește-mă, hai!”, a sărit și Războinicul, care s-a îndreptat spre Iftimoaie. „Sunt niște reguli, toată lumea trebuie să le respecte. Tu de ce nu le respecți?”, completează Ionuț Iftimoaie.

Moderatorul concursului TV, Dan Pavel, a fost nevoit să încheie nedecis concursul, din cauza riscului de violență, după ce mai mulți concurenți s-au enervat și s-au împins.

Niciunul dintre participanți nu a primit recompensa. „Este pentru prima oară când fac asta la Survivor”, a explicat Dan Pavel. La finalul probei, Iftimoaie și Chirilă și-au dat mâna prietenește.

Copiii îi duc lipsa!

Nu doar soția lui Ionuț Iftimoaie a avut parte de emoții tari la Survivor România 2023, ci și cei trei copii ai lor. Aceștia își duc dorul tatălui și se gândesc mereu la el. Cu toate acestea, Maria Iftimoaie crede că soțul ei va fi marele câștigător al competiției, care pune la bătaie un premiu în valoare de 100.000 de euro.

„Copiii tânjesc acum după dorul lui Ionuț, pentru că au mai crescut și conștientizează mai multe lucruri acum. Este greu fără el, dar mai greu o să fie pentru noi mai târziu, dar noi ne-am zis cu toții că trebuie să luăm această competiție ca pe o experiență și cam atât. Înainte să plece în concurs, Ionuț avea emoții mari, dar știu că el este puternic și o să fie bine”, a declarat Maria Iftimoaie

„Nu are frică de nimeni din competiție, nu am auzit asta de la el. Ionuț este o persoană care își pune anumite obiective în cap din dorința de a evolua”, a mai explicat soția lui.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie