Pe aceiasi tema

Socrul lui Puya, un om periculos! A fost acuzat de furt auto!

Cântărețul Puya și soția lui Melinda sunt cunoscuți de toată România, însă puțini știu cine este socrul lui Puya! Tatăl Melindei Gărdescu, supranumit „Coroană”, este un om temut în Deva!

Cine este tatăl Melindei?

Dragoș Gărdescu, cunoscut pe scenă ca Puya, și soția lui, Melinda participă la „America Express”, show-ul difuzat de Antena 1. Puya este cunoscut încă din anii ’90, dar Melinda a devenit cunoscută cu ocazia acestui show. Puțini știu cine este tatăl ei! Mircea Duda Moldovan, alias „Coroană”, în vârstă de 43 de ani, este cunoscut în Deva.

„Coroană”, acuzat de nepot că i-a furat mașina!

Mircea Duda Moldovan, zis și „Coroană”, este un om temut în Deva. Cu câțiva ani în urmă, el a fost dat în judecată de mai multe persoane, care au susținut că le-a furat mașinile, după care le-a valorificat. Chiar și nepotul acestuia l-a dat în judecată. Autoturismul i-a fost confiscat de către poliție.

Tatăl Melindei Gărdescu a declarat că nepoul său i-ar fi depus plângere penală din invidie: „Ioan Trușcă, nepotul meu care a depus plângere penală împotriva mea, a făcut acest lucru din invidie. Am o afacere prosperă în Deva, de 15 ani”. Ca răspuns, și-a dat în judecată nepotul pe motiv de calomnie.

„Coroană” este mândru de Puya, pe care îl consideră un bărbat politicos. „Am o relație foarte bună cu el. Mă vizitează mai des decât fiica mea, când are concerte în zona Ardealului. Apreciez la el respectul pe care îl arată celorlalți și politețea”.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie