Pe aceiasi tema

Simona Trașcă a suferit un preinfarct? „Respiram greu, îmi amorțise mâna. Am leșinat!”

Simona Trașcă se confruntă cu mari probleme de sănătate! Ea susține că a avut simptomele unui preinfarct! Pe lângă situația șocantă prin care a trecut, frumoasa blondină le-a povestit moderatorilor și despre marea dragoste a ei!

Simona Trașcă a amorțit! A făcut preinfarct?

„Pur și simplu deodată așa. Dormisem noapte, nu e să zici că eram obosită. Mi s-au răcit picioarele și apoi tot corpul, dintr-o dată. Am simțit o gheară așa pe tot corpul. Respiram greu, îmi amorțise mâna. Am leșinat, dar eram conștientă. Știam că mama este în casă și nu am vrut să o îngrijorez. Nu puteam să deschid maxilarul.

Atacuri de panică am făcut încă din copilărie, am trecut prin multe traume. De datat asta eram convinsă că am făcut preinfarct. Nu am avut. Mi-a fost frică să îi spun băiatului meu, pentru că tatăl lui a murit de preinfarct. O doamnă doctor mi-a spus să merg la psihiatrie.”, a declarat Simona Trașcă.

Simona Trașcă, despre marea sa dragoste

Deși a avut mulți pretendenți la viața ei, Simona Trașcă va petrece din nou Valentine’s Day singură!

„Chiar mă gândeam la asta. Am învățat să mă iubesc, ies în oraș, mă duc la cumpărături, mănânc. Singură merg. Bine, poate se întâmplă o minune. Am făcut doar alegeri proaste pentru că sunt un om sincer și am încredere, mereu mi-am luat țeapă.”, a mai spus blondina.

Întrebată de reporter cum trebuie să fie bărbatul ideal pentru ea, Simona Trașcă a răspuns „Să fie fidel, să iubească animalele, să fie credincios, ca în povești.”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie