Pe aceiasi tema

Simona Gherghe, critici acide la adresa lui Meghan Markle! „Nu am putut să nu remarc câteva momente de stânjeneală!”

Simona Gherghe a urmărit și ea documentarul „Harry și Meghan” de pe Netflix, făcut de Prințul Harry și Meghan Markle ca să mai adune bani la pușculiță, după ce robinetul de la Palatul Buckingham le-a fost tăiat! Pentru bani, ei au făcut mai multe dezvăluiri șocante, care au lăsat-o și pe Simona Gherghe cu gura căscată!

Simona Gherghe, dubii cu privire la inteligența lui Meghan Markle!

Ea nu o înghite deloc pe Ducesa de Sussex, despre care consideră că prin gesturile și vorbele sale îi insultă inteligența lui Harry!

Ea a fost nemulțumită că prințul Harry a fost doar „un personaj secundar” în documentar, și că actrița Meghan Markle a fost la cârmă. Simona a ținut să ofere ți două titluri alternative la documentar.

„Am văzut primele trei episoade din ”Harry și Meghan” și îi înțeleg pe englezi. Am tot citit, zilele astea, presa din UK și mă gândeam ce poate fi așa de rău, sigur sunt subiectivi …. De fapt, filmul nu este despre Harry și Meghan. Ar fi fost mai onest să se cheme ”Povestea actriței Meghan Markle” sau ”Cum s-a măritat o americancă cu un prinț britanic”. Harry e personaj secundar și e totuși nedrept pentru personalitatea lui. Și pentru inteligența lui. Nu am putut să nu remarc câteva momente de stânjeneală în preajma ei și a unor declarații pe care le face. Dar e clar că o iubește enorm.”, a scris Simona Gherghe, pe InstaStories.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie