Pe aceiasi tema

Shakira face terapie cântând împotriva lui Pique

„Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o şedinţă cu un psiholog sau cu un psihanalist”, a lansat vedeta columbiană Shakira în primul interviu de la lansarea single-ului în care îl atacă pe fostul ei partener, Gerard Piqué.

 

Înregistrarea din ianuarie a „BZRP Music Session #53” a fost „o răbufnire”, a asigurat Shakira la televiziunea mexicană luni seara, în timpul unui interviu de jumătate de oră. „Am intrat în studio într-o stare de spirit şi am ieşit în alta (…) a fost o eliberare grozavă, necesară pentru vindecarea mea, pentru procesul meu de recuperare”, a explică ea.

„Nu cred că aş fi acolo unde sunt astăzi fără această melodie, fără capacitatea de a mă exprima, de a reflecta asupra durerii”, a adăugat Shakira. Potrivit acesteia, fiul ei, Milan, în vârstă de 10 ani, i-a sugerat să înregistreze cu producătorul argentinian Bizarrap. „Mi-a spus că trebuie să faci ceva cu Bizarrap, el este zeul argentinian”, a spus ea.

Guvernul Ungariei creşte sprijinul educaţional pentru maghiarii din Transilvania și finanțează programul autobuzelor școlare

Shakira şi fostul fotbalist în vârstă de 36 de ani şi-au anunţat despărţirea în iunie, după mai bine de un deceniu de relaţie. Ei au doi copii, Milan şi Sasha.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie