Pe aceiasi tema

Șerban Huidu, dezvăluiri explozive despre accident în emisiunea Denisei Rifai!

Timpul a lăsat răni adânci în sufletul lui Șerban Huidu, care nu și-a revenit nici după unsprezece ani din șocul accidentului în urma căruia au murit trei oameni. Invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Șerban Huidu a declarat că „La tribunal eu nu am pledat nevinovat. Eu am pledat vinovat”

De ce a renunțat Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor?

Totodată, Șerban Huidu a declarat că „Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”.

În cele din urmă, Șerban a decis să nu renunțe la emisiunea pe care o prezintă încă din 2000, rămănând în postura de producător.

„Eu fac emisiunea asta. Nu te gândi că am plecat vreodată. Nici când am plecat atunci între 2010 și 2014 nu am fost departe, tot eu făceam emisiunea. Atunci am revenit pentru că era o problemă reală, nu intru în discuții, dar era o problemă. O să vedem dacă se va întâmpla și așa pe viitor dar deocamdată eu am demonstrat ce aveam de demonstrat. Cred că trebuie să mai demonstreze și alții. În momentul de față pentru mine sunt cu totul altele mai importante, cum ar fi să pot să produc Cronica”.

Contextul accidentelor lui Șerban Huidu

Pe data de 29 decembrie 2010, Șerban Huidu a fost internat de urgență în Spitalul Universitar din Innsbruck, Austria, cu hemoragie craniană. Acesta s-a datorat unui grav accident la schi.

Un an mai târziu, pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier pe DN1, în zona localității Timișu de Sus, din județul Brașov, accident care a dus la moartea a 3 persoane.

Întrebat dacă și-a revenit după aceste incidente, Huidu a concluzionat cu „Cred că m-am recuperat cât am putut”.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie