Pe aceiasi tema

Sarah Dumitrescu pune capăt speculațiilor conform cărora ar avea operații estetice! „Arăt perfect. Este vorba de genă. Suntem frumoși!”

Impresara Anamaria Prodan a fost însoțită la petrecerea aniversară fastuoasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani de cei trei copii ai săi, Rebecca, Sarah și Laurențiu Reghecampf jr. Aceștia au fost fost în centrul atenției la eveniment, „strălucind” alături de mama lor.

Sarah Dumitrescu, acidă la adresa celor care o acuză că ar avea operații estetice!

De asemenea, Sarah a pus capăt speculațiilor conform cărora și-ar fi făcut intervenții estetice!
„Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat.

Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel.

Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună.” a declarat cu zâmbetul pe buze, Sarah Dumitrescu.

Accidentările nu-i dau pace!

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a impresarei, este o baschetbalistă talentată în vârstă de 22 de ani, care își urmează tatăl, Tiberiu Dumitrescu, și el fost baschetbalist. Tânăra a suferit o accidentare gravă în luna septembrie și a fost nevoită să se opereze, după ce se recuperase dintr-o altă accidentare serioasă.

„Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie, acum doua luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum.

Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine. Eu studiez la Politehnica în California.

Sunt anul IV, mai am un an și termin. Am ales Politehnica pentru că echipa scolii era foarte buna și a fost alegerea perfecta. Eu stau singura acolo. Stau așa de la 13 ani. Mă simt mai confortabil așa

Câteodată mi-e greu, pentru că toată atenţia asta, şi luminile, şi camerele o trag de lângă mine (n.r. pe Anamaria Prodan). Dar mă bucur că avem viaţa pe care o avem. A încercat să ne dea cea mai frumoasă viaţă şi chiar asta a făcut. Îmi iubesc viaţa”

Recent, Sarah a acordat un interviu în care a vorbit despre viața sa în SUA, unde studiază la California Polytechnic State University din San Luis Obispo și urmează să își încheie studiile peste un an. În interviu, tânăra a dezvăluit că a trecut prin momente dificile în cariera sa și a vorbit și despre greutățile vieții din SUA.

 

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie