Pe aceiasi tema

Ruby și-a schimbat silicoanele după doar 10 luni! „Nu am avut grijă, am început să mă comport ca o nebună!”

Ruby, o cântăreață cunoscută de la noi, a postat câteva fotografii pe Instagram din spital, ceea ce a dus la panică printre fanii ei. Aceștia s-au îngrijorat că vedeta ar putea avea probleme grave de sănătate, dar Ruby i-a liniștit, explicând că a făcut o nouă intervenție la sâni, la mai puțin de un an de la ultima operație la care s-a supus.

„Vă mulțumesc că vă gândiți la mine. Am ajuns iarăși la doctor pentru că nu am avut grijă de intervenția mea de la sâni. Spre rușinea mea, am niște zvâcuri de nebună și nu pot să stau potolită niciodată. După prima mea intervenție, am avut un concert în Iași și am început să mă comport ca o nebună, ca și cum nu mi se întâmplase nimic’, a spus Ruby pe Instagram.

„Acțiunea mea de acum câțiva ani m-a afectat pe termen lung și a trebuit să intervin din nou. Am început să rețin apa, mi-a scos apa doamna doctor. După care, iarăși. M-am pus să sparg lemne acum câteva zile și iata-mă, sunt aici! Dar o să fiu bine!’, a adăugat cântăreața.

„Am greșit, repar”

Din păcate, Ruby nu a respectat toate indicațiile medicului estetician și a ajuns să aibă probleme cu sânii. Vedeta a mers la estetician imediat după ce a împlinit 18 ani și și-a operat nasul, iar mai târziu și-a pus silicoane. După prima operație, Ruby a avut probleme cu sânii și a fost nevoită să își micșoreze bustul. După un timp, însă, a vrut să-și mărească din nou sânii și a apelat la implanturi mamare, dar din nou nu a respectat toate indicațiile medicului și a avut din nou probleme.

„Prietenilor, a venit ziua cea mare! Greşelile copilărie… Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar!’, spunea Ruby la sfârșitul lui octombrie, anul trecut.

„Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme.”, a declarat Ruby!.

‘Aveam mușchiul stâng dublu față de cel drept și din această cauză, implantul nu a ajuns unde trebuia să ajungă. Se vedea urâțel. Am știut să ascund complexul acesta. Nu m-am simțit bine’, a mai povestit cântăreața.

După operație a plecat în Dominicană

„Sunt proaspăt ‘scoase’ acum din cuptor! Mă simt bine după intervenție și sper să nu am probleme majore la Survivor România. De data aceasta, voi purta bustiera și mă voi feri de complicații”, spunea Ruby la începutul anului

Cu toate acestea, Ruby a plecat la Survivor România la scurt timp după ce a făcut a doua operație la sân. Deși medicul i-a interzis să facă efort fizic, vedeta a urcat pe scenă și a evitat să se târască pe burtă, așa cum ar fi fost normal pe probe, pentru a evita complicațiile la sâni. Se pare, însă, că toate aceste eforturi nu au dat roadele scontate.

Cu toate acestea, Ruby își menține optimismul și speră că nu va avea probleme majore în viitor. Cu ajutorul unei bustiere și evitând efortul fizic excesiv, vedeta se așteaptă să se recupereze repede și să revină la activitățile ei obișnuite. Fanii o susțin și îi doresc însănătoșire grabnică.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie