Pe aceiasi tema

Roberto Cavalli, tată pentru a șasea oară, la 82 de ani! „A fost foarte emoționant!”

Roberto Cavalli a devenit tată pentru a șasea oară, la vârsta de 82 de ani, și este mai fericit ca niciodată. Designerul de modă, despre care se crede că are venituri de peste 400 de milioane de lire sterline, are un băiețel cu modelul suedez Sandra Nilsson, în vârstă de 37 de ani. Cavalli și Nilsson sunt împreună din 2014 și au primit recent un mic băiețel în familie.

Cu toate că are 82 de ani, Roberto Cavalli nu se dă bătut de vârstă și a decis să-și extindă familia. Designerul are deja cinci copii din două căsătorii anterioare, dar asta nu l-a împiedicat să mai facă unul. Roberto și Sandra sunt împreună din 2014 și se pare că relația lor a mers din ce în ce mai bine în ultimii ani.

„Este frumos și a fost foarte emoționant să-l văd”

Roberto Cavalli și Sandra Nilsson au primit recent un băiețel, iar designerul este în culmea fericirii. El a declarat că a fost foarte emoționant să-l vadă pe micuțul lor pentru prima dată și că este un sentiment pe care nu-l poate descrie în cuvinte.

„Sandra se descurcă bine. Copilul, care s-a născut acum o săptămână chiar aici în Florența. Este frumos și a fost foarte emoționant să-l văd imediat după ce s-a născut. Numele lui este Giorgio, ca și bunicul său, tatăl meu… pe care naziștii l-au împușcat în masacrul de la Cavriglia, când aveam patru ani.” a relatat Cavalli.

„Nu am vorbit până la 18 ani”

Cu toate acestea, Roberto Cavalli a avut parte și de momente grele în viața sa. El a vorbit în trecut despre perioada dificilă de după uciderea tatălui său, care l-a marcat iremediabil. Cu toate acestea, designerul a găsit puterea să meargă mai departe și să-și construiască o viață fericită, plină de familie și succes în cariera sa de designer de modă.

„Tatăl meu a fost împușcat de germani în iulie 1944, într-un raid la Castelnuovo dei Sabbioni. Era geodez, lucra la o mină din Valdarno… Nu am vorbit până la 18 ani. Dar viața a fost bună cu mine [și am fost] răsplătit… pentru tot.”

În plus, Roberto Cavalli i-a făcut un cadou uriaș Sandrei Nilsson înainte de a naște: o insulă evaluată la o valoare de peste 2 milioane de lire sterline. Insula a venit la pachet cu o vilă cu patru dormitoare, o cabană de vânătoare, o piscină, un teren de golf și rămășițele unui fort viking. Se pare că designerul știe cum să facă o femeie fericită.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie