Pe aceiasi tema

Rita Mureșan, fostă Miss, probleme mari de sănătate! „Tot ce aveam planificat, a căzut!”

Rita Mureșan, aleasă Miss România în 1993, a dispărut de pe micul ecran din cauza sănătății precare! Pentru ea, anul 2022 a fost unul foarte greu. Rita Mureșan nu a reușit să se recupereze complet.

Rita Mureșan: „Mă credeam invincibilă”!

Rita Mureșan a trecut de-a lungul timpului prin mai multe experiențe nefericite. Ea a locuit o perioadă de timp în străinătate, acolo unde s-au stabilit și fiicele ei.

Ea consideră că ego-ul ei a făcut-o să se îmbolnăvească, și că a renunțat la toate planurile pe care le avea.

„A fost o problemă de sănătate. Mă credeam invincibilă. Sunt pe cale să se rezolve problemele, sunt mai așa, m-a luat pe nepregătite. Nu a fost o boală, o carență anume. M-a luat pe nepregătite și prin suprindere. Ego-ul ăsta a venit așa, el apare când nu te aștepți. Cine s-ar fi gândit că ego-ul meu apare pe partea de sănătate. Anul trecut m-a dat înapoi, Tot ce aveam planificat, a căzut”, a declarat Rita Mureșan la Antena Stars.

Rita Mureșan plânge de durere, după plecarea fiicelor!

Rita Mureșan a fost în lacrimi timp de 6 luni după ce una din fiice, Rebeca, a plecat la studii în străinătate. Cealaltă fiică, Gloria, s-a mutat la Paris. Ea a stat o perioadă în Thailanda, dar s-a întors în Europa pentru a fi mai aproape de mama ei!

„Momentul în care a plecat Rebeca, ală a fost… A fost un moment greu. Am plâns 6 luni în fiecare zi. Îmi aduc aminte că mergeam la supermarket, ele nu mănâncă la fel, puneam în coș de mânca Rebeca, dar le puneam înapoi, că le luam degeaba. Acum, Gloria a lăsat Thailanda și s-a mutat în Paris, e mai bine că e mai aproape. Apoi merg din Paris, în New Tork, la Rebeca. Te obișnuiește fără copii, apoi când vin, iar e greu”, a spus Rita Mureșan.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie