Pe aceiasi tema

Rihanna revine pe scenă în pauza Super Bowl

După patru ani, de când a refuzat să cânte la finala Campionatului de Fotbal American, ca un protest față de modul în care a fost organizat meciul, artista va reveni pe scenă duminică, pentru a „reprezenta femeile de culoare”.

Premiată de 9 ori cu Grammy, Rihanna va cânta în pauza înfruntării dintre Kansas City Chiefs și Philadelphia Eagles, care vor încerca să câștige campionatul NFL din acest an, cel mai urmărit eveniment televizat din SUA.

Super Bowl este una dintre cele mai importante scene din lume. Oricât de înfricoșător ar fi, pentru că nu am mai urcat pe scenă de șapte ani, provocarea are ceva antrenant”, a spus ea joi, la o prezentare pentru presă, relatează AFP.

Este important pentru mine să fac acest lucru, anul acesta. Este important din motive de reprezentare. Este important ca fiul meu să vadă acest lucru”, a adăugat cântăreața originară din Barbados.

Recitalul din pauza meciului, la care au participat deja cele mai mari vedete din lume, printre care Prince, Bruce Springsteen, Rolling Stones, Beyoncé, Snoop Dogg, Dr. Dree, Eminem sau 50 Cent, este unul dintre cele mai importante momente ale evenimentului sportiv.

Nu a mai cântat de 7 ani, din solidaritate cu Colin Kaepernick

Rihanna, care a dat naștere primului ei copil în luna mai, nu a mai cântat din 2016. În 2019, a anunțat că a refuzat oportunitatea de a cânta la spectaculosul eveniment în semn de solidaritate cu Colin Kaepernick, pe atunci unul dintre starurile în ascensiune ale NFL, care a protestat contra rasismului și a violenței poliției îngenunchind în timpul imnului național.

După acel gest, cariera acestuia a scăzut brusc, fiindcă nicio echipă nu a vrut să-l angajeze. Fundașul a intentat un proces împotriva proprietarilor echipelor din NFL, retras ulterior după o despăgubire financiară amiabilă.

Totodată, Rihanna nu a ținut o conferință de presă tradițională înainte de Super Bowl, ci a fost intervievată de un prezentator de la Apple Music, sponsorul evenimentului. A dezvăluit doar că recitalul va reflecta rădăcinile ei caraibiene.

Aceasta este o mare parte din motivul pentru care este important pentru mine să fac acest spectacol: reprezentarea. Reprezentarea imigranților. Reprezentând femeile de culoare de pretutindeni. Este esențial ca oamenii să vadă posibilitățile”, a spus artista americană. De asemenea, Rihanna nu a dat niciun indiciu privind artiștii care vor fi invitați să cânte alături de ea în pauza Super Bowl.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie