Folosind acest site, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate și Termenii de Utilizare.
Accept

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
Citeste si Rețetă de cheesecake cu sirop de arțar și fistic, fără coacere
Distribuie
Font ResizerAa

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

Font ResizerAa
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Femeiadeastazi.ro > Articole > Showbiz > Rețetă de cheesecake cu sirop de arțar și fistic, fără coacere
Showbiz

Rețetă de cheesecake cu sirop de arțar și fistic, fără coacere

Redactia
Ultimul update: 2024/11/10 at 3:02 AM
Redactia Published November 10, 2024
Distribuie
2 Min Read
Distribuie

Astăzi vă prezentăm o rețetă delicioasă de cheesecake fără coacere, perfectă pentru momentele când vreți un desert rapid, dar sofisticat. Combinația de cremă fină de brânză, dulceața siropului de arțar și textura crocantă a fisticului aduce un gust echilibrat și rafinat. Este un desert fără complicații, pe care îl puteți pregăti cu ușurință, iar aspectul său elegant îl face ideal pentru ocazii speciale sau pur și simplu pentru un răsfăț de weekend.

Ingrediente

  • 280 g biscuiți simpli/digestivi
  • 80 g unt topit
  • 80 g zahăr 
  • 250 g mascarpone
  • 200 ml smântâna 
  • 1 plic gelatină
  • Coaja de la jumătate de lămâie
  • 2 linguri zeamă de lămâie 
  • Sirop de arțar/miere (opțional)
  • Fistic crud (opțional)

Mod de preparare

Se pun biscuiții într-un blender puternic și se mărunțesc foarte fin, apoi se adaugă untul topit și se amestecă foarte bine.

Se pun biscuiții într-o tavă rotundă sau inel de bucătărie (20 cm) și se aplatizează foarte bine cu o lingură.

În bolul unui mixer se adaugă mascarpone, smântâna pentru frișc[ și gelatin[ (am ales o gelatină ce nu trebuie amestecată cu apă) și se mixează puțin.

Se adaugă zahărul, coaja și zeama de lămâie în timp ce amestecați cu mixerul. Se mixează doar cât să se încorporeze bine toate ingredientele nu mai mult.

Se pune crema peste blatul de biscuiți se uniformizează bine și se pune în frigider pentru minim 4 ore.

La final se ornează cu sirop de arțar și fistic.   

Sursa: solarisplant

Casoteca.

Este posibil sa iti placa

Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu, își dă copiii în judecată pentru 124.000 de euro

Cum s-au desfășurat ultimele zile din viața lui Mihai Leu? Zece zile infernale pentru campionul mondial

Soția lui Mihai Leu, sfâșiată de durere. „Ai plecat, iubirea mea, dar nu și din inima mea! Te iubesc pentru eternitate!”

Când va fi înmormântat Mihai Leu? Familia marelui campion se pregătește pentru cumplitul moment

Preafrumoasa actriță Gabriela Cristea, DISTRUSĂ după ce a fost dată afară din televiziune! Ce a ajuns să facă?

Redactia November 10, 2024 November 10, 2024
Distribuie Articol
Facebook Twitter Email Print
Articol Precedent Poze nud cu Melania Trump, difuzate de televiziunea națională din Rusia
Urmatorul Articol Din 22 noiembrie începe programul ”rabla” pentru tractoare

Femeiadeastazi.ro

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina

Despre

Femeiadeastazi este conceput ca un portal de știri și resurse dedicate femeilor moderne, oferind o gamă largă de subiecte, de la sănătate, frumusețe și modă, până la carieră, relații și parenting.

© 2023 Femeiadeastazi un website din familia Publyo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?