Pe aceiasi tema

Record mondial: Lisa Sparks a făcut sex cu 919 bărbați în doar 12 ore!

Lisa Sparks, cunoscută în industria filmelor porno drept cea mai sexuală femeie din lume, deține un record mondial impresionant. Aceasta a reușit să facă sex cu nimeni mai puțin de 919 bărbați în doar 12 ore! Performanța a avut loc în anul 2004, în Varșovia, Polonia, iar Cartea Recordurilor a fost acolo să numere fiecare partidă sexuală.

În timpul concursului World Gang Bang Championship, Lisa a reușit să le surclaseze pe celelalte două femei participante, având parte de un partener sexual la fiecare 45 de secunde, non-stop, timp de 12 ore. Potrivit Wikipedia, s-au folosit șase camere pentru a înregistra fiecare mișcare.

În timpul concursului, Lisa a reușit să depășească rivala de pe locul doi cu 21 de bărbați, reușind să fie în topul celor mai multe partide sexuale avute într-o zi de o femeie. Astfel, ea a avut contact sexual cu 919 de bărbați în doar 24 de ore, un barbat la fiecare două minute, fără nicio pauză. Lisa Sparks este cu siguranță o femeie de neuitat, care a reușit să impresioneze prin recordul său sexual uluitor.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie