Pe aceiasi tema

Răzvan Fodor, foc și pară pe Irina Fodor! „Ce să-ți gătească, mă, sărăcia aia?”

Horia Brenciu a reușit să scoată ce e mai rău de la Irina și Răzvan Fodor! Invitați în cadrul podcastului „Lucruri simple”, Horia Brenciu a deschis un subiect care l-a făcut pe Răzvan Fodor să-i sară muștarul!

Răzvan Fodor o tachinează grav pe Irina Fodor!

Horia Brenciu: „Deci fii atent aici, domnule. Pedeapsă. Bradley Cooper vine la o masă la familia Fodor.”

Irina Fodor: „Să-mi… Să gătească, nu la o masă.”

Răzvan Fodor: „Aaaa. Vrei să-ți gătească Bradley Cooper, ă? Ce să-ți gătească, mă, sărăcia aia? Ce să-ți gătească? Bradley Cooper, ă? Vine el așa cu ochii ăia albaștri.

Irina Fodor: „Aia era. Toate defectele le avea sărmanul Bradley Cooper. Nimic nu avea, nici nu știe să gătească, e și… Nici nu mai zic. Doamne, dar nici să nu-l chemați.”

Horia Brenciu: „Doar să vină în România, să-i gătească Irinei, atât.” Răzvan Fodor: „Bradley Cooper. Dar de ce să nu vină și Lady Gaga cu cărnurile alea pe ea.” Irina Fodor: „Să o tragă Fodor la tigaie un pic.”

Răzvan Fodor: „Hai încoace, să-ți pun niște jalapeno la chiloți.”

Irina Fodor: „Exagerezi, eu am zis doar să-mi gătească, tu ai ajuns la…”,

Ce părere are Irina Fodor despre certurile cu Răzvan?

Deși formează un cuplu încă din 2010, Răzvan și Irina Fodor par să se tachineze destul de des! „Cred că eu. Știi de ce? Pentru că eu sunt cu gura mare. Nu ajungem să ne certăm niciodată cu adevărat de la lucruri cu adevărat serioase. Când sunt lucruri cu adevărat serioase facem echipă, pentru că trebuie să le rezolvăm. Ne ciondănim de la chestii mici… «Iar ți-ai pus papucii acolo», «iar ți-ai pus cana», el nu reacționează pe măsura cererii mele și mie mi se pare că nu mă ascultă. Și atunci ridic eu tonul de moldoveancă (râde – n.red.). Îmi dau seama după aceea că greșesc și fac eu pasul spre el”, a dezvăluit Irina Fodor.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie