Pe aceiasi tema

Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, amenințat cu bătaia de femei! „O să te doară…”

Radu Siffredi, iubitul surorii lui Delia, Oana Matache, este în centrul unui scandal de proporții după ce a primit amenințări cu bătaia din partea unor femei furioase! Aparent, tânărul este jignit și hărțuit zilnic pe rețelele de socializare de către aceste femei care susțin că îl vor bate. Radu a decis să facă publice aceste conversații șocante pe contul său personal de Instagram, făcând astfel să explodeze Internetul!

Mesajele de amenințare care l-au băgat în corzi pe Radu Siffredi!

Totul a pornit după ce Gina Matache, mama Oanei, l-a ironizat pe iubitul fiicei sale, ceea ce a atras furia și disprețul multor femei. Radu Siffredi se pare că nu mai iese din casă și poartă gluga pe cap ca să nu fie recunoscut de acestea.

”Să vezi ce palme primești când te prind pe undeva, săracule, tot un sărac o să mori. Armele o să te doară două trei zile / Să-ți fie rușine că ai distrus o familie / O să vezi când te lovește înzecit tot răul pe care îl faci acum / Nici ție nu-ți vine să crezi că stă aia cu tine.”, sunt o parte din mesajele primite pe rețelele de socializare.

Radu Siffredi susține că trăiește de pe urma Oanei!

Însă asta nu l-a oprit să răspundă și să își apere iubita. Într-un live pe platforma Twitch, Radu a vorbit despre relația sa cu Oana și a răspuns la acuzațiile că ar fi întreținut de ea și că ar profita de pe urma imaginii sale.

„Vreți să vă spun de unde e tricoul? De la Oana, pentru că mă întreține. (…) O idee care mai circulă este că eu stau pe spatele Oanei, financiar, și că eu mă folosesc de imaginea Oanei în momentul de față ca să cresc, lucru care da, uitați, se întâmplă. Ne-ați făcut celebri”, a spus Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache.

Oana și Radu sunt îndrăgostiți unul de celălalt și nu își ascund relația, însă acest scandal a pus o presiune mare pe aceștia. Fanii și prietenii lor sunt alături de ei și îi încurajează să continue să se iubească și să ignore toate aceste mesaje jignitoare. Rămâne de văzut cum va evolua situația și dacă Radu va primi protecție din partea autorităților!

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie