Pe aceiasi tema

Radu Banciu o acuză pe Halep că minte!

Radu Banciu o atacă vehement pe Simona Halep ori de câte ori are ocazia. Cunoscutul jurnalist, dar și comentator sportiv, susține că Halep minte! Conform lui, ea ar fi știut cum a ajuns în corpul ei celebrul Roxadustat, care i-a provocat suspendarea.

Radu Banciu o atacă din nou pe Simona Halep!

Radu Banciu a criticat-o chiar și înainte să fie prinsă dopată, chiar și când atunci era pe primul loc.

„Este o rușine pentru sport Simona Halep în momentul ăsta! Că și-a prezentat nu știu ce ținută, ce vorbești, bă? După ce a fost prinsă dopată, cea mai mare rușine pentru un sportiv pe planeta asta! Ghilotina nu mai există! Cea mai mare rușine este să fii prins dopat, după aceea să înlănțui minciunile că tu nu știai”, a transmis realizatorul TV .

Radu Banciu, convins că Simona Halep a mințit

„Păi da ce, băi, ați prins vreodată pe vreunul cu evaziune fiscală sau cu corupție să spună: «Da, domne’, eu am furat de am rupt?». A venit vreodată vreun Sorin Oprescu să ne spună: «Aveți dreptate! Acum că m-ați prins, pot să vă spun. Eu sunt cel care a luat șpagă!». N-a recunoscut niciodată niciunul!Și o ridică toată lumea…

N-a acuzat-o nimeni în România, n-a șters-o nimeni! V-am spus asta din prima zi în care s-a întâmplat. Că nu avem competențele morale să ne judecăm între noi. Tot ce se spune, tot ce se scrie este fals. Într-o țară normală, o rădeai din palmares! Nu mai exista! Nu mai vii cu nicio scuză, că oricum este ca la politicieni. Ai fost acuzat, ți-ai dat demisia. (…) Pentru ce să sprijinim un infractor?”, a mai spus Radu Banciu.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie