Pe aceiasi tema

Puya și soția lui, câștigătorii anului! Au obținut amuleta!

Premiul de 1000 de euro de la America Express a pus toate echipele pe jar! Deși au pornit cu un mare dezavantaj în cursă, Puya și Melinda au accelerat ritmul și au ajuns cei dintâi la linia de finiș!

Lupta pentru amuletă s-a dat în trei!

Cele trei echipe care au ajuns primele la Irina Fodor au fost Puya și Melinda, Jean și Dinu Gavril și Cătălin Bordea și Nelu Cordea. Concurenții au parcurs mai multe probe, însă Puya și Melinda s-au împleticit la prima! Au recuperat pe parcurs, fiind consecvenți în restul probelor.

Puya și Melinda au trecut cu brio de proba de forță, dar și de cea de arhitectură, în care au construit o piramidă din piese. Fiind primii care au reușit să o facă, ei se bucură acum de amuletă, imunitate, dar și 1000 de euro!

”Am câștigat pe o vreme vitregă contra a două echipe tari.”, a fost reacția lui Puya la America Express, după ce a aflat că a câștigat amuleta.

Cătălin Bordea i-a lăudat: ”Ne-au spulberat toate chestiile, că noi ne-am gândit că dacă e o femeie implicată poate că este ceva de forță, și era ceva de forță. Puya și Melinda au bătut și forța și arhitectura. Deci, bravo!”.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie