Pe aceiasi tema

Puya, nevoit să își întrețină soția? De ce Melinda nu aduce bani în casă?

Puya și Melinda participă în prezent „America Express”, fiind una din echipele favorite ale telespectatorilor. Puya este arhicunoscut pentru cântecele sale cu rol moralizator, însă nu multă lume știe ce face soția lui. În prezent, ea nu lucrează!

Cum s-a cunoscut Puya cu Melinda Gărdescu?

Melinda Gărdescu l-a cunoscut pe Puya la doar 17 ani. Ea se afla la un bal al bobocilor din Deva, iar Puya a remarcat-o în timp ce prezenta balul. Pe numele său real Dragoș Gărdescu, Puya a dezvăluit că a luat o țeapă financiară la acel bal, însă acest detaliu nu a mai contat, deoarece și-a cunoscut aleasa inimii. S-au căsătorit în 2011.

„Ea prezenta Balul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”.

Cu ce se ocupă Melinda Gărdescu

În prezent, Melinda Gărdescu este casnică, și are grijă de cei trei copii pe care îi are cu Puya. El este fericit de faptul că poate să o întrețină pe Melinda
”Familia este foarte importantă și nu mai alerg ca nebunul, căci vreau să îmi petrec și timpul cu familia… Din fericire, noi suntem o familie norocoasă și soția nu trebuie să meargă la muncă”, a declarat Puya.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie