Pe aceiasi tema

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Program flexibil nu înseamnă bani puțini – nu și la Studio20

Beneficiul de a avea un program flexibil, cu posibilitatea de a lucra de acasă, reprezintă un avantaj pe care mulți angajați și-l doresc, însă prea puțini angajatori îl oferă. Iar dacă îl oferă, nu trebuie să fie în detrimentul câștigului lunar sau al altor beneficii. Însă acest lucru nu se aplică și în cazul Studio20 – află mai multe în continuare!

Cu un renume internațional dobândit în cei aproximativ 20 de ani de activitate, Studio20 este una din companiile de top din domeniul videochat-ului, atât la nivel național, cât și la nivel global. Experiența vastă își spune cuvântul prin dezvoltarea continuă (peste 20 de sedii în țară, dar și în străinătate), dar și prin numeroasele premii câștigate la festivaluri internaționale de profil, precum „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards. Iar acest lucru se reflectă și în condițiile pe care le asigură pentru angajații companiei – în special pentru modelele de videochat. Nu contează nivelul tău de nivelul de experiență, la Studio20 le poți avea pe amândouă: și program flexibil cu posibilitatea de a lucra de acasă, și câștiguri lunare excelente!

Studio20 îți oferă posibilitatea de a-ți stabili singură programul, în funcție de diverse aspecte ce țin de viața ta personală: studii, hobby-uri sau diverse probleme de rezolvat. Poți lucra cu normă întreagă sau parțială în ture în timpul zilei, seara sau chiar noaptea. De asemenea, poți alege dacă vrei să lucrezi de la unul din numeroasele sedii Studio20 sau, dacă este posibil, din confortul propriei tale locuințe!

Indiferent ce alegi, acest lucru nu va afecta veniturile excelente de care te vei bucura încă din prima lună de activitate. Orice model nou angajat va putea obține un venit minim garantat de 1000$ în primele 3 luni activitate. La această sumă se adaugă un comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru, iar ulterior, se vor adăuga și diverse alte bonusuri: 5% pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); 5% pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; 5% pentru un comportament online exemplar; 5% pentru colaborare pe termen lung.

Studio20 își dorește o colaborare reciproc benefică și pe termen lung, motiv pentru care va recompensa și loialitatea fiecărui model de videochat. Astfel, la împlinirea a 12 luni de activitate, se va adăuga la venitul lunar un bonul suplimentar de fidelitate. Acesta se va calcula în funcție de performanțele înregistrate în lunile anterioare.

Pe lângă echilibrul perfect dintre flexibilitatea optimă și câștiguri de vis, iată ce alte avantaje vin la pachet cu un job ca model de videochat în cadrul Studio20:

– job 100% legal, pe bază de contract de muncă, într-un domeniu reglementat în România încă din 2003;

– training asigurat în primele săptămâni de muncă (inclusiv ședință foto împreună cu consilierii de imagine ai Studio20);

– posibilitatea de a practica videochat sub un pseudonim sau prin abordarea glamour (fără nuditate);

– după 3 luni de activitate poți accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile lunare.

Alătură-te echipei Studio20 pentru a te bucura și de flexibilitate, și de un pachet salarial extrem de motivant! Află mai multe aici despre angajarea ca model de videochat în cadrul Studio20!

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie