Pe aceiasi tema

Președintele american Joe Biden, vizită secretă în Ucraina!

Joe Biden, președintele Americii, a ajuns la Kiev în secret! Evenimentul a surprins pe toată lumea, pentru că Joe a venit neanunțat! Chiar dacă e război, el a ținut morțiș să se întâlnească cu Volodimir Zelenski.

Joe Biden, în vizită la Kiev

El s-a plimbat preț de câteva minute cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, chiar pe străzile Kievului. Momentul a fost înregistrat și distribuit pe rețelele de socializare. Vizita a fost făcută pentru a aniversa un an de la începerea războiului.

„Joseph Biden, bun venit la Kiev! Vizita dumneavoastră este o manifestare extrem de importantă de sprijin pentru toți ucrainenii”, a scris administrația prezidențială de la Kiev.

Planurile au fost schimbate peste noapte!

Vizita a fost făcută în mare secret, nefiind anunțată nicăieri. Mai mult, fiind întrebați zilele trecute dacă Biden va vizita Ucraina, purtătorul de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională, John Kirby a transmis că Biden urma să ajungă în Polonia, nu în Ucraina.

„Menţinem, evident, un nivel înalt de solidaritate cu poporul ucrainean.

Statele Unite conduc lumea în ce priveşte contribuţiile – fie că este vorba despre asistenţă umanitară sau despre armament pentru Ucraina – şi vom continua să ne folosim puterea de convocare pentru a aduna lumea, a impulsiona sprijinul pentru Ucraina.

Însă nu există planuri ca preşedintele să intre în Ucraina în această călătorie”, a declarat Kirby pei MSNBC.

Președintele Biden îi întoarce serviciul lui Volodimir Zelenski, cel care a făcut o vizită la Washington în decembrie, pentru a-l susține în alegerile intermediare. Biden a vrut să transmită un semnal de susținere pentru Ucraina, care se așteaptă la mari bombardamente în primăvară.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie