Pe aceiasi tema

Presa străină scrie despre sărăcia în care trăiau frații Tate în Săcele!

Presa străină a săpat mai adânc în viața trăită de frații Tate în România! Se pare că aceștia au început totul dintr-un apartament modest din Săcele!

Proprietarului i s-a făcut milă de frații Tate și le-a făcut o concesie!

Frații Tate au devenit atât de celebri înaintea arestului, încât toți ochii sunt ațintiți asupra lor! Presa străină a dezvăluit că Andrew și Tristan au cumpărat în anul 2015 un apartament cu două camere în Săcele. Acesta se afla într-o clădire învechită, galbenă, cu trei etaje. Ei nu au avut bani să îl cumpere din prima, astfel că proprietarul a acceptat ca ei să plătească în rate. Apartamentul i-a costat 37.000de euro. Mai mult, acesta dezvăluie că frații Tate nu aveau nicio mașină, și că își plimbau prietenele cu taxiul.

„Au plătit în rate, pentru că nu aveau bani să cumpere apartamentele direct. Nu aveau mașină în acele zile, își duceau prietenele la cumpărături cu taxiul.”, a declarat Vasile Mezdrea pentru BBC.

Andrew s-a mutat la Săcele cu o tânără!

Andrew Tate s-a mutat în apartamentul din Săcele în 2015, alături de Melissa, o tânără din Marea Britanie. Și ea a cumpărat un apartament în respectivul bloc. Vecinii, foarte atenți, au observat că și alte femei itnrau în apartamentul fraților Tate.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie