Folosind acest site, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate și Termenii de Utilizare.
Accept

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
Citeste si Plăcintă cu spanac și valeriană, de post
Distribuie
Font ResizerAa

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

Font ResizerAa
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Femeiadeastazi.ro > Articole > Medical > Plăcintă cu spanac și valeriană, de post
Medical

Plăcintă cu spanac și valeriană, de post

Andreea Burghelea
Ultimul update: 2024/02/08 at 3:02 AM
Andreea Burghelea Published February 8, 2024
Distribuie
2 Min Read
Distribuie

Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale, precum vitamina A, vitamina C, fier și calciu. Valeriana este o plantă cu proprietăți sedative și relaxante. Plăcinta cu spanac și valeriană este o mâncare ușoară și sănătoasă, perfectă pentru o masă de post.

Iată o rețetă simplă și rapidă de plăcintă cu spanac și valeriană:

Ingrediente:

2 foi de aluat de plăcintă

500 g spanac

100 g valeriană

1 ceapă medie, tocată

2 căței de usturoi, tocați

2 linguri ulei de măsline

Sare și piper după gust

Mod de preparare:

Se călește ceapa în ulei de măsline până devine translucidă. Se adaugă usturoiul și se sotează timp de 1 minut. Se adaugă spanacul și valeriana și se sotează timp de 5 minute, până se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper după gust. Se pune o foaie de aluat de plăcintă într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Se pune compoziția de spanac și valeriană peste aluatul de plăcintă. Se acoperă cu cealaltă foaie de aluat de plăcintă. Se sigilează marginile aluatului cu o furculiță. Se coace timp de 30 de minute, până când aluatul devine auriu.

Servire:

Plăcinta cu spanac și valeriană se poate servi caldă sau rece, cu o salată verde sau cu un iaurt.

Sfaturi:

Puteți adăuga și alte ingrediente la compoziția de spanac și valeriană, precum ciuperci, tofu sau brânză de post. Puteți folosi și alte tipuri de aluat, precum aluat de pizza sau aluat de foietaj. Puteți unge suprafața aluatului cu lapte vegetal în loc de ou bătut.

Sperăm că vă placă această rețetă de plăcintă cu spanac și valeriană! Poftă bună!

Este posibil sa iti placa

Cum să-ți protejezi genunchii! Greșelile care îți distrug ligamentele încrucișate

Unde locuiește conștiința? Un studiu oferă o nouă perspectivă

Noile descoperiri care schimbă tratamentul cancerului

Cum să-ți organizezi mesele săptămânale ca să slăbești fără stres

Faloplastia explicată simplu: cum funcționează și cui i se potrivește?

Andreea Burghelea February 8, 2024 February 8, 2024
Distribuie Articol
Facebook Twitter Email Print
Articol Precedent Prăjitură cu nucă
Urmatorul Articol Mini tarte cu ciuperci

Femeiadeastazi.ro

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina

Despre

Femeiadeastazi este conceput ca un portal de știri și resurse dedicate femeilor moderne, oferind o gamă largă de subiecte, de la sănătate, frumusețe și modă, până la carieră, relații și parenting.

© 2023 Femeiadeastazi un website din familia Publyo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?