După ce inițial restaurantul lui Pescobar din Timișoara a fost închis din cauza unor nereguli constatate de inspectorii ANPC, Paul Nicolau a anunțat astăzi că locația a fost redeschisă. Milionarul a postat un videoclip online în care și-a exprimat așteptarea obișnuită pentru clienții săi la restaurantul din Timișoara.
În urma controalelor efectuate la restaurantul din București, inspectorii ANPC au decis să închidă și restaurantul lui Pescobar din Timișoara, unde s-a descoperit pește expirat de șase luni.
Milionarul a anunțat în mediul online că restaurantul din Timișoara a fost redeschis. În videoclipul respectiv, Pescobar a menționat că a remedi
at problemele semnalate de ANPC, a angajat personal nou și că așteaptă clienții, ca de obicei, la restaurant.
Paul Nicolau a subliniat că aceste trei zile în care locațiile sale din București, Snagov și Timișoara au fost închise au fost dificile, dar nu renunță la pasiunea sa, care a devenit o afacere de succes. Milionarul a exprimat bucuria că a reușit să redeschidă locația din Timișoara și a menționat că se gândește deja la momentul când va putea face același anunț pentru celelalte locații.
El a afirmat: “Eu îmi continuu misiunea de a promova peștele și fructele de mare din afacerile familiei mele, iar istoria și povestea continuă să se desfășoare.” Pescobar a exprimat recunoștința pentru susținerea primită și a invitat clienții să-l viziteze la Timișoara și în celelalte locații în curând.