Pe aceiasi tema

Paula Iorga, soția regretatului Leo Iorga, de urgență la spital!

Paula Iorga a avut parte în urmă cu câteva zile de un accident fulgerător! Ea a fost victimă a poleiului care și-a găsit loc pe majoritatea trotuarelor din România. În urma unei căzături, văduva solistului Leo Iorga și-a rupt o mână! Ea este ajutată în prezent de Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton, cel care i-a luat locul lui Leo Iorga în inima ei.

Paula Iorga nu respectă recomandările medicilor!

Deși medicii au vrut să-i pună mâna în ghips, Paula Iorga a refuzat și va purta o timp de 5-6 săptămâni o orteză.

„Ce să fac acum, stau în pat?! Nu sunt prea bine din cauză că m-am împiedicat acum o săptămână și mi-am rupt o mână, așa că acum am o orteză pusă de medici. Am fost de urgență la spital și am refuzat să îmi pună ghips la mână pentru că știu că este foarte bine și cu orteza la mână.

Trebuie să stau cu ea în jur de cinci – șase săptămâni…ce să fac, este rău, nu pot să fac absolut nimic. Îl mai ajut, în tot acest timp, pe partenerul meu cu ce pot pe partea de marketing.”, a declarat Paula Iorg.

Paula Iorga și-a refăcut viața!

Paula Iorga se bucură de noroc în dragoste. Aurel Dincă are grijă deosebită de văduva lui Leo Iorga!

„De când am orteza asta la mână el are mare grijă de mine. Soțul meu îmi pregătește farfuriuța cu de toate, în fiecare dimineață, fix ca la un restaurant. Nu am fost tratată niciodată așa cum mă tratează el”, a mai afirmat Paula Iorga.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie