Pe aceiasi tema

Părerea lui Cove despre influenceri. „Dacă muncești ești fraier!”

Cove, iubitul prezentator de la Prima TV, și-a expus părerea în legătură cu felul în care fac bani influencerii. El consideră că prea mulți tineri încearcă calea ușoară spre bogăție, și că percepția față de „muncă” s-a erodat rapid.

Cove: „Dacă muncești ești fraier”

Cove consideră că în societatea românească s-a generalizat un curent anti-muncă, după care se ghinează cei tineri. El crede că fiecare ar trebui să muncească și să se specializeze pe un alt domeniu, astfel încât să fie utili societății. El critică și faptul că societatea a trecut de la o extremă, în care se punea accentul numai pe munca grea, la cealaltă, în care toți vor să stea degeaba.

„Ceea ce mi se pare mie neplăcut cumva sau ce mi se pare greșit dacă vrei, nu numai la showbiz, ci la tot ce înseamnă viața oamenilor pe planetă și, în special, a noastră, a românilor, este că noi, românii cel puțin, am sărit dintr-o extremă în cealaltă.

Adică, dacă până în `89 era cultul muncii, domne, trebuie să muncim, trebuie să facem aia, să dăm țării cât mai mult cărbune, cât mai multe grâne, am trecut în partea cealaltă, unde munca a devenit așa, cum să-ți spun eu ție, adică dacă muncești ești fraier!

Domne, hai să găsim soluții să nu muncim. Ok, bun, văd că sunt tot felul de influenceri, sunt tot felul de de-astea… E foarte bine, dar va veni o zi când ai nevoie de cineva care să-ți schimbe o țeavă, un furtun, unul care să-ți dea cauciucul jos de pe mașină. Tu, influencerule, care te filmezi tu, pe tine, așa, vezi că tu nu știi să dai cauciucul jos!”, a mărturisit Cove.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie