Pe aceiasi tema

Pamela Anderson a avut cea mai senzuală experiență cu un bărbat de 80 de ani!

Pentru Pamela Anderson vârsta nu contează! Cunoscuta actriță de la Hollywood a făcut mai multe dezvăluiri picante în autobiografia sa, „Love, Pamela”. În carte mai povestește peripeții care au băgat-o în spital, dar și de la ambasada Ecuadorului din Londra, acolo unde era să se căsătorească după o noapte de beție cu Julian Assange.

Față de Prințul Harry, Pamela a scris fiecare cuvânt, „Fără scriitori fantomă, fără colaboratori sau editori de carte”. Merită apreciată pentru candoarea cu care relatează orice eveniment din viața ei.

Pamela Anderson, topită după un octogenar!

Însă cea mai tare experiență intimă, ne dezvăluie ea, a avut-o cu un bărbat de 80 de ani, chiar la vârsta de 20 de ani, în timp ce dansau tango. Ea a recunoscut că a rămas „fără suflare” atunci când acesta a atins-o, iar faptul că a fost condusă de un „bărbat adevărat” a fost „ceva ce nu am mai simțit niciodată”. Această întâmplare fascinantă a avut loc în Buenos Aires, Argentina, când ea avea doar 20 de ani: „A fost una dintre cele mai senzuale experiențe pe care le-am trăit vreodată.”

Abuzată de bonă și violată în grup

Pamela Anderson a avut o copilărie nefericită în Canada, unde a suferit abuzuri dezgustătoare din partea unei bone dezaxate și a unor „prieteni”. Între vârstele de șase și zece ani, Pamela recunoaște că a fost obligată de bona ei să joace „jocuri sexuale”, în schimbul cărora îi dădea jucării folosite, cum ar fi păpușile Barbie. La 12 ani a fost violată de prietenul unui prieten, care pretindea că o va învăța să joace table. La 14 ani a fost abuzată în grup de prieten, care și-a mai adus cinci bestii pentru a profita de ea. Afectată de aceste abuzuri, ea nu a mai reușit să se bucure în dragoste. A avut cinci căsătorii, toate încheindu-se cu divorțuri.

Ea a fost cel mai atașată de primul soț, rockerul Tommy Lee de la Mötley Crüe, declarând că „s-ar putea să fi fost singura dată când am fost cu adevărat îndrăgostită”. Pamela a fost cerută în căsătorie în 1995, pe o plajă din Mexic, după ce rockerul i-a băgat în prealabil o pastilă de ecstasy în șampanie, în urma căreia „camera s-a încălzit și a devenit pufoasă”. Se pare că cei doi au avut o viață sexuală extrem de activă la început. „În primele câteva săptămâni abia dacă am ieșit din dormitor. Am ars tămâie nag champa, am ascultat muzică și am făcut dragoste toată ziua. Fiind cu el, mă simțeam completă. Dragostea noastră a fost întotdeauna tandră, delicioasă – niciodată întunecată sau ciudată sau încercând prea mult. Corpurile noastre erau sincronizate, ne doream să fim aproape.”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie