Pe aceiasi tema

Ovidiu Buta și-a sărbătorit ziua de naștere chiar la America Express!

Criticul de modă Ovidiu Buta și-a serbat ziua de naștere la America Express, în Mexic, alături de echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Imunitatea a picat la țanc pentru echipa formată din Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, astfel că stilistul și criticul de modă și-a putut serba ziua în liniște. La masă au fost vizitați de nimeni alții decât Cătălin Bordea și Nelu Cortea! Ei s-au străduit din răsputeri să îi facă un cadou. „Problema mare era că noi nu aveam bani…”

Ce cadou i-au făcut Bordea și Cortea lui Ovidiu Buta?

După ce au cotrobăit prin rucsace, ei au găsit o păpușă. În plus, i-au mai oferit o felicitare, dar și o sticlă de vin. „Aveam o păpușă, pe care ne-a dat-o tot el și am zis că am schimba-o, deși aș păstra-o eu în bibliotecă. I-o dăm cadou, dar în ce pachet…? Mi-am adus aminte și de cartea aia de poezii, că Ovidiu e o fire sensibilă, o fire artistică și mi s-a părut că se potrivește. Se scriem pe ea: „Buta”. Am început să împachetăm, că n-aveam…I-am scris și o felicitare deja, cu sticla de vin. E tot ce putem face, din ce avem”.

Când au venit la masă, Ovidiu Buta s-a amuzat: „Au venit dușmanii”! Tot amuzat a primit și cadoul: „Au reciclat ceva de la probe, un păpușoi pe care eu l-am dat cu mâna mea și vin”.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie