Folosind acest site, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate și Termenii de Utilizare.
Accept

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
Citeste si Orez cu legume
Distribuie
Font ResizerAa

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

Font ResizerAa
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Femeiadeastazi.ro > Articole > Medical > Orez cu legume
Medical

Orez cu legume

Andreea Burghelea
Ultimul update: 2024/09/24 at 3:02 AM
Andreea Burghelea Published September 24, 2024
Distribuie
2 Min Read
Distribuie

Orezul cu legume este un preparat clasic, ușor de preparat și care poate fi adaptat la preferințele fiecăruia. Este o garnitură perfectă pentru carne, pește sau poate fi servit și ca fel principal vegetarian.

Ingrediente:

1 cană orez

2 cepe

1 morcov

1 ardei gras

2 căței de usturoi

200g ciuperci (opțional)

1 lingură ulei de măsline

Sare și piper după gust

Mărar proaspăt (opțional)

Mod de preparare:

Călim legumele: Într-o tigaie încălzită, adaugă uleiul de măsline și călește ceapa tocată până devine aurie. Adaugă morcovul ras, ardeiul tăiat cubulețe și ciupercile tăiate felii. Gătește până când legumele sunt moi.

Adaugă orezul: Adaugă orezul spălat în tigaie și amestecă bine.

Sotează orezul: Lasă orezul să se soteze împreună cu legumele timp de aproximativ 2 minute, pentru a se aromatiza.

Adaugă apă: Adaugă apă fierbinte în proporție de 2:1 (de exemplu, pentru o cană de orez, adaugi 2 căni de apă). Adaugă sare și piper după gust.

Fierbe orezul: Acoperă tigaia și lasă orezul să fiarbă la foc mic până când apa este absorbită complet și orezul este fiert.

Servește: La final, adaugă mărar proaspăt tocat și servește orezul cu legume cald.

Sfaturi:

Legume: Poți folosi orice fel de legume îți place: dovlecei, fasole verde, mazăre etc.

Arome: Pentru o aromă mai intensă, poți adăuga ierburi aromatice precum cimbru, rozmarin sau busuioc.

Condimente: Poți experimenta cu diferite condimente, cum ar fi turmeric, curry sau paprika.

Varianta rapidă: Pentru o variantă mai rapidă, poți folosi legume congelate.

Spor la gătit și poftă bună!

Este posibil sa iti placa

Revoluție în Sănătate. Se schimbă modul în care pacienții interacționează cu medicii

Rucsacul pentru sport și activități extrașcolare: ce trebuie să conțină pentru confortul copilului?

Importanța somnului pentru sănătatea fizică și mentală

Glutathione Lipozomal – secretul sănătății celulare și scutul tău hepatic

Top 8 tipuri de exerciții cu kettlebell pentru întregul corp

Andreea Burghelea September 24, 2024 September 24, 2024
Distribuie Articol
Facebook Twitter Email Print
Articol Precedent Ciorbă de legume cu perișoare
Urmatorul Articol Salată de legume cu pui la grătar

Femeiadeastazi.ro

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina

Despre

Femeiadeastazi este conceput ca un portal de știri și resurse dedicate femeilor moderne, oferind o gamă largă de subiecte, de la sănătate, frumusețe și modă, până la carieră, relații și parenting.

© 2023 Femeiadeastazi un website din familia Publyo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?