Pe aceiasi tema

Operația pe creier a mamei sale l-a afectat enorm pe Mitoșeru! „Am apelat la un psiholog”!

Îndrăgitul actor Mihai Mitoșeru a fost marcat de operația pe creier suferită de mama sa. El recunoaște într-un interviu că experiența nefericită prin care a avut de trecut mama lui l-a băgat în depresie și că a slăbit 13 kilograme. Psihologul și duhovnicul au reușit să-i aline sufletul și să-l aducă pe calea cea bună!

Mihai Mitoșeru: ,,Am apelat la un psiholog, am fost și la duhovnic”

În anul 2020, Camelia Mitoșeru a suferit o operație pe creier, pentru îndepărtarea unui meningiom. Despre experiența traumatizantă prin care a trecut, Mitoșeru a spus că:

„A fost momentul în care mama a avut nevoie de acea intervenție chirurgicală pe creier și am avut o perioadă de depresie, pentru că mi-am dat seama că daca se întâmplă ceva cu ea voi rămâne singur pe lume. Am slăbit 13 kilograme, nu puteam să dorm, să fac nimic, aveam senzația că nu mai am pentru ce și de ce să trăiesc.

Dar am reușit să depășesc acel moment, am avut parte și de ajutor specializat, am apelat la un psiholog, am fost și la duhovnic”.

Starea de depresie i-a afectat iremediabil relația cu Noemi Dragomir

„Foarte multe lucruri neadevărate s-au spus în cei peste douăzeci de ani de când apar pe micul ecran. Nici nu le mai stiu, am fost „cuplat’ cu niște fete pe care nici macar nu le cunoșteam și nici nu le cunosc. În ambele relații, am fost foarte deschiși, nu ne umblam în telefoane, nu au existat momente de îndoială. Eram geloși, dar nu absurzi. În momentul în care iubești pe cineva și acel cineva te iubește, îndoială nu își are locul. Dacă apare, atunci cei doi nu mai au de ce să stea împreună.

La un moment dat am crezut că e bine să fii singur, că este bine să trăiești singur, că nu ai nevoie de cineva lângă tine, dar nu este deloc așa. Este foarte greu să fii singur, cel puțin pentru mine”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie