Pe aceiasi tema

Oana Zăvoranu, sinceră ca-ntotdeauna: „Am avut 10 perechi de silicoane!” 3,4 kg de silicoane in ultimii 10 ani!

Oana Zăvoranu s-a operat din nou! Ajunsă la a zecea pereche de silicoane, frumoasa brunetă și-a băgat nu mai puțin de 3,4 kg de silicoane în ultimii 10 ani! Unora le place să-și schimbe mașina anual, Queridei îi place să se „tuneze” anual! Ea are o problemă cu „matracucile” din showbiz, care impun drept un trend posteriorul uriaş al lui Kim Kardashian.

Ipocrizie din partea Oanei Zăvoranu?

Deși s-a operat de 10 ori, acum este împotriva femeilor operate și militează pentru naturalețe!

„Am un bărbat pe care îl iubesc enorm, am copii blanosi pe care îi iubesc enorm, dar avem și noi problemele noastre că trăim în România. Știi ce este? cred că stresul e ăla care ne omoară pe toți. Acord o mare atenție fizicului pentru că eu cu asta vând, arăt bine la față la corp.

Am avut 10 perechi de silicoane, toate modelele. Am avut toate formele, modelele, mărimile și etc. Să știi că multă lume mi-a zis, Oana nu ai îmbătrânit deloc, timpul peste ține nu trece.

Eu pot să am 25 de ani, dacă corpul meu arată de 55 și sunt cu ridurile și ţâţele la, pardon, genunchi, degeaba îți zic eu ție eu am 25 de ani, băi Oana, really? Deci trebuie să te ajute cumva spiritul tânăr. Sunt matracucele astea, baragladinele, care nu ai fundul de vadana a lui Kim Kardashian nu ești ok.

Acum după părerea mea, modă, dar la femei sunt deformate frate, deci nu ai cum să ai talia atâta și fundul atât. Nu e ok.”, a mai spus Oana Zăvoranu

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie