Pe aceiasi tema

Oana Roman: „Sunt un invitat valoros!” Ce reproșuri le aduce criticilor ei?

Oana Roman le-a dat peste nas tuturor! În direct, le-a transmis criticilor ei, dar și prezentatorului TV, că „Sunteți niște frustrați lipsiți de creier”. Sătulă până peste cap de critici, ea nu a putut suporta tachinarea prezentatorului, preluată de la fani, astfel că a răzbucnit!.

„Tot primesc mesaje de la niște descreierați, de la niște bolnavi psihic zilele astea, în care mi se arată faptul că lumea sau, mă rog, îmi spun ei că oamenii mă cheamă la emisiuni la TV ca să râdă de mine, că am fost eu la o emisiune de curând și, când am spus că nu iubesc să mă trezesc dimineața, lucru pe care cred că nu îl iubește multă lume, mi s-ar fi răspuns încercând să fiu luată la mișto și jignită. Ei bine, eu nu am observat lucrul ăsta și, dacă l-a făcut, să-i fie de bine. Dar vreau și eu să știu, pe bune, real, cui îi place să se trezească în fiecare zi la 06:30? Ca idee… Eu o fac, deși nu-mi place.”

Oana Roman: „Sunt un invitat valoros”

„Să vă spun o treabă, oamenii mă cheamă la TV de 32 de ani pentru că ma ceva de spus, pentru că fac audiență, pentru că oamenii mă urmăresc, pentru că nu fac circ și scandal și, cu toate astea, fac audiență și sunt un invitat foarte valoros, pentru că, dacă n-aș fi fost, nu m-ar mai fi chemat. Se întâmplă lucrul ăsta de peste 30 de ani.

Niciodată eu nu ma sunat pe cineva să mă rog să mă cheme la emisiune. Toți mă sună. Zilele astea aș fi putut să fiu la vreo cinci emisiuni și am refuzat, pentru că nu am timp să mă duc la toate emisiunile la care sunt invitată și nu, nu mă cheamă ca să facă mișto. Mă cheamă pentru că eu am lucruri de spus la care oamenii se uită, iar voi care spuneți lucrurile astea și care stați pe grupurile alea de hate sunteți niște frustrați lipsiți de creier și bolnavi psihic. Punct.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie