Pe aceiasi tema

Oana Roman, revoltată după ce Marius Elisei a făcut-o grasă: „Nu mai poți fi numit bărbat”!

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce Marius Elisei a jignit-o în ultimul hal! Ea s-a adresat tuturor bărbaților, printr-un mesaj publicat pe Instagram, prin care le transmite că nu pot fi numiți bărbați dacă vorbesc astfel despre mama copiilor lor.

Oana Roman, revoltată de jigniri!

„Eu nu voi mai comenta în niciun fel declarațiile nimănui. În schimb, știți că eu întotdeauna din ceva urât încerc să scot ceva învățăminte. Să transmit niște mesaje cumva constructive mai departe.

Și singurul mesaj care-mi vine în minte acum, și mă adresez în primul rând băieților, tinerilor, adolescenților și bărbaților. Trebuie să înțelegeți un lucru. Cel mai josnic și urât lucru pe care-l poate face un bărbat este să vorbească urât despre o femeie. Să o jignească. Să o calce în picioare.

Pentru că femeile, toate femeile din lumea asta, sunt mamele tuturor bărbaților din lumea asta. Sunt mamele voastre. Nu uitați! De aceea niciodată nu aveți dreptul să jigniți, înjosiți sau să loviți o femeie. Pentru că femeia este sfântă! Ea dă viață! Asta ar trebui să vă învețe mamele și bunicile voastre.

Asta ar trebui să știți de când sunteți mici! Respectați femeile. Dacă nu vă plac, ignorați-le. Dar nu înjosiți nicio femeie, mai ales dacă ea este sau va deveni mama copiilor voștri. Căci nu mai poți fi numit bărbat, dacă nu respecți o femeie”, a spus Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie