Pe aceiasi tema

Oana Roman a fost blestemată de Marius Elisei!

Oana Roman a fost blestemată de Marius Elisei! Ea le-a dezvăluit totul fanilor, într-un mesaj răvășitor de pe o rețea de socializare. Ea le oferă un sfat oamenilor care vor să se apere de blesteme1

Deși au trăit o poveste de dragoste de lungă durată, Oana Roman și Marius Eliseu au decis să se despartă, bălăcărindu-se în mediul online.

Oana Roman, blestemată de Marius Elisei?

Vedeta a postat pe InstaStory o poză cu un mesaj pe care l-a primit din partea unui internaut. Ea susține că a fost blestemată de mai multe ori în viață, inclusiv de Marius Elisei.

„Astăzi am mai primit un mesaj (…) Cineva, pur și simplu, mă blesteamă, la propriu. Nu mă sperie chestia asta, dimpotrivă. Am primit multe blesteme la viața mea, inclusiv din partea unor oameni foarte apropiați, cum ar fi chiar un om cu care am trăit în casă și cu care am fost căsătorită. Cred că nu există păcat sau poate este unul dintre cele mai mari păcate să blestemi pe cineva, pentru că blestemul, practic, se întoarce, după părere mea, nu ca un boomerang, de 100 de ori mai rău”, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

Vedeta le dă fanilor un sfat prețios

Ea spune că blestemele trebuie evitate, pentru că se întorc.

„Vă rog eu evitați să blestemați vreodată pe cineva. E un păcat capital și se plătește foarte dur. Abateți asupra voastră mult rău. Spuneți orice, dar nu blestemați vreodată pe nimeni”, a scris vedeta.

 

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie