Pe aceiasi tema

Nick Rădoi și Mădălina Apostol, din nou împreună?

Deși la un moment dat, Mădălina Apostol a declarat că nu mai are decât o relație de prietenie cu Nick Rădoi, acum ea susține că relația merge din ce în ce mai bine. Una din postările Mădălinei de pe rețelele de socializare pare să reflecte acest lucru.

„Important este că sunt înțeleasă când nici eu nu mă înțeleg. Înca refuz să cred că există cineva, Nick Rădoi, care chiar înțelege. Ciudat! Oricum apreciez totul chiar dacă gură mea este mare și așa va fi mereu. Niciodată nu recunosc nimic de răsfățat ce sunt.”, a scris Mădălina Apostol pe Facebook.

Nick Rădoi s-a ferit de căsătorie

Nick Rădoi consideră că o foaie nu trebuie să stea în calea fericirii unor oameni.

„Cu ce ne-ar ajuta, să semnez la hârtii, case, mașini, toate sunt acolo. E normal că aș face separare de bunuri. De câte ori a plecat Mădălina de lângă mine, mereu am știut că se va întoarce. Nu are cum să găsească un om ca mine. Eram sigur că povestea de dragoste s-a oprit, dar m-am trezit cu o surpriză că s-a schimbat totul într-o oră. Am primit un telefon și totul s-a schimbat, și am fost șocat. Eu mă bucur să o văd independentă. Banii pe care i-a avut aici și i-a investit, să producă”, a declarat Nick Rădoi

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie