Pe aceiasi tema

Neymar, extrem de fericit! Și-a refăcut relația cu Bruna Biancardi!

Neymar are în ultima vreme mari motive de bucurie! El a reușit să se împace cu Bruna Biancardi, de care se despărțise anul trecut, în iulie. Bruneta a fost prezentă duminica trecută, la ziua de naștere a starului de la PSG!

Bruna Biancardi a adăugat poze formând un cuplu cu Neymar pe contul ei de Instagram, alături de un mesaj aniversar venit din suflet.

„La mulți ani, frumosul meu! Fie ca noul an să fie uimitor și binecuvântat! Să ai multe motive de sărbătoare, prieteni alături de tine, realizări, să-ți îndeplinești obiectivele și să ai sănătate. Dumnezeu să continue să protejeze relația noastră. Te iubesc! Contează întotdeauna pe mine”, a scris Bruna Biancardi pe Instagram.

Neymar, o viață dedicată fotbalului!

Neymar da Silva Santos Júnior, cunoscut mai simplu sub numele de Neymar sau Neymar Jr., este un atacant brazilian, cunoscut pentru activitatea lui de la Santos, Barcelona și PSG. La națională, el a fost selecționat pentru loturile Brazilia U17, Brazilia U-20⁠, Brazilia U23 (echipa olimpică)⁠ și naționala mare a Braziliei.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie